Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Träningsresa ? 10 bra anledningar….

I Höst har jag tre roliga och soliga träningsuppdrag som jag så gärna vill att du följer med på samt ett helgevent.
Att åka på träningsresa är något av det bästa jag har gjort! En klockren investering i sig själv helt enkelt…..
Det fanns en tid innan jag fick lyxen att åka med på dessa resor som träningsprofil.
Ett år så åkte jag på hela tre träningsresor, så tro mig att jag vet hur bra detta är 🙂
Kika gärna in på gårdagens inlägg HÄR.

Jag vet att det finns risk att låta tjatig men nu när vi har det grått och kallt utanför våra fönster, så låt oss drömma oss bort för en stund.
Har du varit på Träningsresa någon gång ???
Här kommer annars riktigt 10 bra anledningar till varför du skall åka.

367D2B15-2285-445D-B964-C7777C356C75 E25ADDE6-2EC1-46AA-894A-72E0FBBCB9CC BECE6039-7740-4232-BE9F-29139A1228DD

Känslan när du kommer hem efter en veckas träning är obeskrivligt skön.
Du äter, sover, tränar och får tid att fokusera bara på dig själv. Du kommer hem i fin form, full av energi och ny livsinspiration och troligtvis rätt nöjd med dig själv.
Du får mycket semester för pengarna.
En träningsresa kostar ungefär lika mycket som en vanlig semesterresa men du får ju sååå mycket mer för pengarna. Du får träna med otroligt duktiga ledare och får välja och vraka bland en proppfull meny med träningsmöjligheter. Dessutom ingår det ofta inspirerande föreläsningar med konkreta tips som du kan ta med dig för livet.
 Du får nya träningskompisar 
Gemenskapen på träningsresor är något unikt. Alla är där tillsammans och det är lätt att träffa nya vänner som man behåller för livet. Det händer något när man tränar tillsammans. Man kommer lätt nära varandra när man svettas och har roligt ihop. Man behöver aldrig vara nervös för att åka själv, efter en dag så ha man ett gäng att hänga med. Och folk är extra glada och positiva på de här resorna. Träning lockar ju dessutom fram lyckohormoner och därmed ett gott humör. Det är härligt!
 Du får utmana dig själv och prova något nytt
Du har alla möjligheter att utvecklas i din favoritträning. Men kanske hittar du också en helt ny träningsform som du förälskar dig i? På träningsresor har du alla möjligheter att prova på träning som du aldrig skulle ha gett dig på hemma. För att det är lättillgängligt och för att du kanske känner dig lite semester-modig och passar på att gå utanför din bekvämlighetszon. Dessutom med duktiga, inspirerande träningsledare som verkligen vet vad de gö
Du får uppleva mer än bara en pool
Förutom att du kanske går, springer eller cyklar runt i krokarna där hotellet ligger så är det ofta en eller ett par utflykter som tar dig till platser du troligtvis inte skulle ha upplevt på en vanlig semester. På cykel och löpturer kan man dessutom ofta ta sig till platser omkring som är helt magiska.
Du tankar inspiration och träningsmotivation
Efter en träningsresa är det omöjligt att komma hem utan nya perspektiv, ny energi och galet mycket motivation till att fortsätta träna där hemma. Dessutom har du många fina minnen att plocka fram dagar då det känns lite trist och tungt.
Du får verkligen koppla av på riktigt
Eftersom kroppen får jobba ordentligt så blir det lättare för dig att koppla av i huvudet också och du får återhämtning på riktigt. När du har tränat kommer du helt enkelt att kunna komma ner i varv på riktigt och vila dig i toppform. Vet du med dig att det är mest vila du behöver kan du ju dessutom välja att åka på en resa med många lugnare pass att välja på, eller en yogaresa.
Du blir hög på lyckohormoner
Att träna ute i solen ger både endorfiner och D-vitamin som i sin tur ger dopamin. Det bidrar till att höja humöret hos oss och det är inte omöjligt att du plötsligt börjar känna det som att du går runt som på moln (om inte lite skön träningsvärk plockar ner dig på jorden igen). Dessutom är du ju på semester bland en massa trevliga människor och kan njuta till max av livet. Snacka om världens lyckokick!
Du investerar i dig själv
Är det något du verkligen ska satsa på att investera i så är det såklart i dig själv. Bokar du in dig på en träningsresa så satsar du på att må bra både fysiskt och psykiskt. Det är du verkligen värd – och det är värt varenda krona!
Både din kropp och din knopp kommer att tacka dig för det både direkt och långt efteråt.
Du gör ett smart val här.
Du får en jämn och fin solbränna 🙂
Om inte alla andra anledningar här ovanför räcker till så kommer en bonusanledning här: Du får en härlig solbränna på köpet också! Eftersom du rör dig och är ute i solen så kommer brännan bli jämn, rejäl och härlig.

–Hur en dag ser ut på en träningsresa beror såklart på var du är och vilka du åker med. Men här nedan kan du klicka in dig och läsa lite mer om dom resorna och träningshelgerna där jag kommer att medverka.

Fabulous & Strong välkomnar VÅREN i FJÄLLBACKA 21-22 April, mer info HÄR
tanja_fjallbacka

MALLORCA 15-22 September , Klicka HÄR IMG_4068

FABULOUS and STRONG 40+  goes ALICANTE 30 sep – 6 Okt, se HÄR

OBS!! I November kommer ytterligare en resa med tidningen TARA & AMELIA, denna är dock inte klar för publicering ännu.

Hoppas vi SES 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.