Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Resan som förändrade mitt liv!

SOL, jag behöver Sol!!!!

Just varit ute på en powerwalk i ett grått, kallt och regnigt Stockholm.
Var tvunget att ta mig ut en stund då jag haft en heldag med kontorsjobb. Ogillar att sitta still och brukar försöka tillåta mig en paus för träning eller promenad.
Hemma har jag inget skrivbord som går att stå vid, annars är ju det ett väldigt bra alternativ.
Du vet väl att du förbränner 15% mer om du står och jobbar än om du sitter :)
Bara det kan ju vara anledning nog till att stå och arbeta.

För min del blev det i varjefall 30 min PW och jag var trots mitt höga tempo kall ända in i benmärgen, USCH!!!!
Nej! detta klimatet är verkligen inget för mig……Så jag drömmer mig bort!

IMG_5011

Bilden ovan är tagen för ca 2,5 år sedan i Thailand. Stranden som du ser i bakgrunden är där filmen ”The Beach” med Leonado di Caprio är inspelad.
På utsidan var jag starkare än någonsin då denna resan var den tredje träningsresan jag gjorde det året.
Låg alltså i hårdträning de lux, vilket var mycket nödvändigt!
Inombords gick jag en tuff känslomässig match med mig själv….Tankarna på att mitt liv måste få en radikal förändring jobbade nämligen hårt redan här. Ibland kände jag mig stark och beslutsam i dessa tankar för att sedan känna mig extremt liten, rädd och osäker. Träningen blev på många sätt min räddning denna tiden, den fick mig helt enkelt att må så mycket bättre.
Jag minns frihetskänslan som jag hade när just denna bilden togs.
Jag minns hur stark jag kände mig just då och hur bra jag mådde när jag blickade framåt och ut mot den vackra naturen och horisonten.
Vad jag inte visste då var att denna resan faktiskt skulle förändra mitt liv för alltid…..

Du som följer mig här på bloggen vet att jag i höst kommer att ha premiär på min föreläsning som kommer att heta ”Mitt liv – Det är aldrig för sent ” (Tack Monica för namnförslaget)
Jag har redan nu börjat leta efter bilder som betyder extra mycket för mig och detta är faktiskt en sådan bild…..

Imorgon kommer jag att bjuda på mina 10 bästa anledningar till varför du skall åka på Träningsresa ( se bildbomb nedan) 

Vi HÖRS!

IMG_4964 IMG_4614 IMG_4499 IMG_5150 IMG_3890

IMG_4595

One thought on “Resan som förändrade mitt liv!

  1. Fan vad strongt, så jädrans bra att du kör på. Det behövs flera som är äldre och visar att de lever grymma liv, som lever starkt och snyggt som du. Vi behöver fler av oss äldre snyggingar så att inte bloggvärlden svämmar över av 17åringar som är unga och fräscha och näst intill perfekta.
    Vi kan vi med, det är aldrig försent. 😀
    Stor kram och kör på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.