Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Förlåt Älskling! Jag schabblade verkligen rejält…….

 

Efter en intensiv dag med PT kunder, egen träning och några timmars dekorering i  Betty Barclays showroom har jag nu landat hos kärleken i Gamla Stan. Vi snackar LYX när jag kommer hem till en underbar kille som är i full gång med middagen. Behövde alltså inte göra många knop alls och fick då tid att bläddra i nya numret av tidningen TARA. Här ramlar jag på en artikel om Otrohet, ett alltid lika hett ämne.
Överskriften lyder ” Nej, Otrohet behöver inte betyda Slutet”
Vad är dina åsikter kring Otrohet, är det slutet eller går det att reparera ?
Jag skall berätta om mina tankar kring detta under veckan då just otrohet är något som jag dessvärre blivit drabbad av på mycket nära håll.

Men nu måste jag berätta om en DUNDERMISS som jag gjorde för ett tag sedan….Något som jag inte riktigt kan förlåta mig själv!!!!

423C8BBD-CB22-4B7A-BD64-D42536B1A0D3

Varenda gång som jag kommer in i badrummet och ser tvålarna från Morris & Co så får jag ont i magen.
Varför kan man ju undra då???
Hur kan man må dåligt av fina lyxiga tvålar ?
Jo! Saken är den att om jag hade skött mina kort rätt så hade dessa tvålar fått en annan ägare och JAG eller rättare sagt VI  hade istället fått en lyxigresa till Danmark för två personer.
Ja det är faktiskt sant!!!!
På en stor festlighet så köpte nämligen ”Kärleken” fyra lotter, jag fick två och han fick två.
Under kvällen festade vi och hade enormt trevligt och när lotterna drogs och vinnarna presenterades så missade jag helt enkelt att mitt nummer( Nr 91) ropades upp ett ANTAL gånger!!!!

Sent om sides så tittade min vän Cecilia Ljung på mina lotter som låg framför mig och utbrast,
Men Tanja! DU har ju nummer 91 !!!!
Det numret har dom ju ropat ut flera gånger under kvällen……

Jag tog min lott och sprang fram till prisbordet. Mycket riktigt så var mitt lottnummer 91 ”Tredjepriset”, dock lyste prisbordet tomt och kvar var endast dessa tvålar samt ett Hammarbyljus….SKIT Också!!!
Tredjepriset var alltså en resa för två till Danmark på fint lyxigt hotell med middag och hela kitet.
(Då jag inte hade gett mig tillkänna gick alltså priset vidare till någon annan)

Fattar fortfarande inte hur jag kunde missat detta! och Jag skäms fortfarande för ” Kärleken ” som faktiskt givit mig lotterna.
Hans enda kommentar var ” Men Älskling då ? En resa till Danmark hade väl varit mysigt.
Men nu har vi ju fina tvålar istället, hoppas dom doftar gott :) ….HA HA!!!
JA, Straffet av den förlorade vinsten är grymt hård och dessa tvålar kommer jag nog aldrig att glömma :)
TVÅLAR = Danmark

B0A990B6-8722-4EAE-BB12-1ED46F3275B440987286-C702-4C51-8584-561B3669D7F4

Vi Hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.