Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Ett mycket SVÅRT beslut!

Nu har det gått drygt en månad sedan jag tog det tuffa beslutet. Kan säga att det INTE var enkelt och det föll långt ifrån i god jord när jag för första gången började beröra ämnet.
Vi pratar om våra Älskade katter RUFUS & MESSI.
Rufus har funnit med oss i ca 3 års tid och lille Messi är nykomlingen och är idag 1,5 år.
Vårt hem livades verkligen upp när han kom in i familjen, ett rejält litet yrväder.

Att ha två stora håriga katter på ca 8 kg vardera i våran lilla lägenhet har påverkat mig mycket.
Jag älskar dom tveklöst men har under det senaste året känt av deras päls rejält.
Ständigt nysandes och täppt i näsan har blivit ett stort bekymmer.
Utöver detta så skall jag erkänna att jag haft konstant dåligt samvete över att inte kunna släppa ut dessa godingar, då jag bor högst upp i ett hyreshus. Kändes helt enkelt inte bra att ha dem instängda dagarna i ända i en liten minitrea på 61 kvm.

Sedan i somras har jag gått och funderat av och an på hur jag skall kunna beröra detta känsliga ämne och då talar jag först och främst om mina barn. Det är Figaros katter och jag vet att han älskar dem av hela sitt hjärta.
Sakta och metodiskt började jag på sensommaren att prata om hur katterna skulle kunna få det om dom bodde på landet samtidigt som jag förklarade varför jag hela tiden nös och var snuvig( något som han själv faktiskt märke av och ifrågasatte)
Dessa prat fortsatte jag med ända tills för en månad sedan när jag tog ett mer allvarligt prat med Figaro.
Parallellt under denna tid så har jag försökt hitta ett nytt hem till våra älsklingar, vilket jag tillslut lyckades med.

Figaro blev såklart väldigt ledsen och stora tårar rullade på hans kind, när jag förklarade att vi måste hitta ett nytt hem till katterna.
Hans älskade katter! Självklart gjorde detta enormt ont i mitt mamma hjärta. Det var ju jag som en gång hade givit honom kissarna och nu tog jag dem ifrån honom, snacka om att det har plågat även mig.

Men efter mycket prat, tröstande och förklarade så var vi överens om att låta katterna åka på ” kollo” till den nya familjen. Vi var överens om att testa och se hur familjen trivdes med kissarna och hur kissarna trivdes hos familjen.
Deras nya hem blev en stor fin villa i Katrineholm. Där finns en Ragdoll sedan tidigare och familjen består av två barn som också älskar de nya hårbollarna och dom kan få vara ute i friheten.
Jag känner familjen sedan innan och det bästa av allt är att vi när som helst kan få åka och hälsa på dem.

Idag är den en månad sedan vi körde dem till sitt nya hem och även om det är väldigt tomt här hemma så känns det så bra. Figaro saknar såklart sin gosiga yrväder men blir mer och mer införstådd med att dom faktiskt har det bättre på landet och att det är där dom hör hemma.

SLUTET gott!

IMG_4878

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.