Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Nyår och mitt ledord för 2018

2017 har varit ett mycket HÄNDELSERIKT år!
Ett år där jag levt i ett lyckorus som nykär samtidigt som jag har utmanat mig i saker som jag aldrig tidigare trott att jag skulle gjort.
Jag rundar nu av det gamla året med en ny utbildning som Personlig tränare, massor av häftiga och utvecklande resor, bestigning av Kebnekaise under extremt dåliga förhållanden och ett nytt fokus i arbetslivet.
Utöver detta så har min kärleksresa med Kärleken blivit ännu starkare och tryggare.
Figaro har under året bytt skola vilket blivit ett fantastiskt lyft och våran vardag med Gert funkar så bra.
Kevin är i sluttampen på sin utbildning som musikproducenten utbildning och jobbar o trivs på sitt nya jobb.
Summeringen av året som gått blir alltså
Händelserikt med en enorm TACKSAMHET som faktiskt var mitt ledord från förra året (HÄR kan du läsa mitt inlägg från förra året) ett ord som jag kommer fortsätta att ha med mig.
Mitt ledord för kommande år blir däremot FOKUS.
Fokus för att jag vill få ordning och struktur på mina drömmar och mitt mål i mitt arbete. Privat tänker jag att vi kommer fortsätta att sakta och säkert bygga vårt liv tillsammans Jag, Kärleken och barnen. Vi skall fortsätta att lägga klossarna och grunden till ett liv tillsammans då vi är så enormt övertygade om att det är VI ?
Med detta säger jag välkommen 2018, jag är redo, nyfiken och otroligt fylld av förväntan.

D9791FD0-4A8D-4E6F-ACFA-842D8E0A5DEA    5B687CB1-7F8C-495B-9E8F-411F524D7CFC

Happy New Year!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.