Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Annons

Lilljul nummer ett….

 

Nytt liv nya traditioner !
Vilken mysig kväll vi fick igår när vi firade lilljul hos Gert & Figaro i Vasastaden.
Jag och Kevin anlände på utsatt tid kl 19 och fick njuta av ett härligt litet julbord innan det var dags att ta en titt under granen.
HA HA, blev rejält full i skratt när jag fick se julgranen al la Gert Fylking style :)
Palmen fick alltså även i år agera Christmast Tree med små jul dekorationer…..

2672CD3A-322B-4A9D-BBBB-E588DEFFB265 0CE4D5AA-F744-440C-8B82-A4C5BBF78273 8CE05F35-D430-4687-91E7-46A77D9CF8D2 A49730D6-B42D-4C1A-A937-DD2903CF86E6 6D9DD510-D846-4A7C-AD2E-418F95BF001C F65789E4-5897-425D-A4AC-7CFB1EDBFE84

I timmar satt vi och småpratade och hade supertrevligt innan det var dags att tacka för oss och bege oss hem i Stockholmsnatten.
Jag låg och funderade lite innan jag somnade och konstaterade att jag var väldigt glad inombords över den fina kvällen jag & Gert lyckades bjuda killarna på.
Att vi håller sams, kan umgås, skapa nya traditioner och dessutom ha roligt ihop betyder mycket.
Både för oss som vuxna men framförallt för våra barn.

TACK!

2 reaktioner på ”Lilljul nummer ett….

  1. Va fint! Tycker det var gulligt av Gert att skriva till Kevin från Pappa! Omtänksamt… Blomma som ljusgran är väl ändå typiskt Gert? Hihi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons