Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Löpsteg till mötet!

En grå Torsdag men med ljus i sinnet!

Ja vissa dagar vill man ju bara ligga kvar i sängen och chilla. Men jobbet kallar och det är bara att kasta av sig täcket och bege sig upp mot dagens äventyr.

Jag slog två flugor i en smäll idag när jag faktiskt sprang till mitt första morgonmöte på båten MS Molly som ligger på Strandvägen. Det är ju tack vare att jag känner Mathias o Ankie, annars kanske jag inte hade vågat dyka upp i löparstassen, osminkad och med svettpärlor på näsan.  F3689AB3-74BF-479C-B7F6-B99B072A6DAB

Efter vårt möte tog jag en omväg över Västerbron hem. Ville springa ur lite energi ur benen och få dagens träning avklarad.

Det låter säkert helt galet! Men när man väl fått upp flåset så är det riktigt skönt att springa, trots att regnet öser ner och vinden biter i kinderna. Nu sitter jag nämligen här vid mitt skrivbord, nyduschad och rejält nöjd över nästa 1 mil i benen.

Nu laddar jag strax om för en AW på stan med goda vänner.

947736C2-8C19-443E-A8AE-7CEDF3732015

Kram o Happy Torsdag✨

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.