Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Mät ditt kroppsfett!

 

Det är en frostig morgon och Figaro har just traskat iväg till skolan.
Jag känner en viss tacksamhet att Julkalender finns att tillgå då det gör morgonproceduren något enklare. Det är normalt ganska svårt att få upp den morgontrötte killen ur sängen men nu går det ganska självmant då han gillar att vakna till vid Tv´n.

Min dag blir inte riktigt som planerat då flera av min PT kunder är sjuka men det betyder och andra sidan att jag får möjligheten att ta tag i massa andra projekt istället. Inget ont som inte har något gott med sig….

Kom på att jag helt glömt berätta om den kroppsskanning som jag och Kärleken gjorde för ett tag sedan. En helt klart bra investering att göra om du vill få koll på hur ditt BMI och din insida ser ut.
Man kan nämligen vara smal men ha mycket fett kring sina organ, vilket faktiskt är minst lika farligt som att ha några extra bilringar. Alla vet säkert att det inte är bra att bära på för många kilon. Men det spelar faktiskt roll var på kroppen dessa sitter. Fett samlat kring midjan och de inre organen i magen, är farligare för hälsan än det fett som samlas på andra ställen på kroppen.
Att vara rund om magen är, oberoende av BMI, farligare än att vara kraftigt överviktig.

Testet som jag och Kärleken gjorde heter INBODY och gjordes på MM Sport på Sveavägen här i Stockholm. Här får du direkta indikationer på din Kroppsammansättning, Muskel & fett analys, Viktanalys, Segmental fettfri massa och testet jämför även dina kroppsdelar på höger och vänster sida.

Jag är som du säkert vet väldigt intresserad av kroppen och hur vi kan påverka våran hälsa genom bra träning och kost.
Som kvinna 40 + är det än mer viktigt att vi ser över och tar hand om våra kroppar då hormonerna och bristen på östrogenproduktionen gör att vi har lättar för att lägga på oss.
Då pratar jag om ohälsosamma kilon. Vi har också svårare att bli av med dessa, vilket kan kännas hopplöst ibland.
Men tjejer vi kan inte skylla allt på våra hormoner, hårt slit lönar sig även här och vi tränar ju för att få ett längre och friskare liv, eller hur?
Genom en bra kost, ett intag som motsvarar vad vi gör av med och daglig motion så kommer vi väldigt långt:)

IMG_1843

Vi Hörs! T

F&S 40+
Följ gärna Facebooksidan ” Fabulous & Strong ”

2 reaktioner på ”Mät ditt kroppsfett!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.