Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 flyttade jag till Stockholm. Jag träffade Gert Fylking innan flyttlasset ens hade nått stan och 2001 skred jag altargången fram. I 15 år levde vi som herr & Fru. Jag är en stolt mamma till Kevin 21 år och Figaro 9 år samt är familjen utökad med Ragdollkillarna Rufus & Messi. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Idag jobbar jag som event & projektledare hos Ulrika Davidsson/Kostrådgivare och författaren. Jag är även säljare i Sverige på det världskända modemärket Betty Barclay. Jag bor och trivs i Enskede strax utanför City, Älskar Träning och njuter helst min lediga tid med familj och vänner. På min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer, både vardagar och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.se. Vi hörs!

Annons

Vad visste man då?

För två år sedan befann jag mig i Thailand på en privat träningsresa som förändrade mitt liv.

Idag är jag på Kanarieöarna med tidningen Tara & Amelia som träningsinstruktör. Det är aldrig försent för förändring…..🙂

IMG_2564

En reaktion på ”Vad visste man då?

  1. Underbart! Jag är en ganska ny läsare och lite nyfiken på vad sätt denna resa förändrade ditt liv? Jag söker själv inspiration till att göra en förändring i mitt liv så vore jättekul att höra mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons