Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

På var sin sida av jordklotet!

Godkväll fina Du,

Sitter nerkrupen i soffan efter dagens äventyr och försöker sammanfatta dagens härlighet.
Min ”vilodag” resulterade i en bilutflykt här på Fuertuventura och det har varit magiskt då vi ordagrant har tagit oss mellan höga berg och djupa dalar.
Vi började med ett besök på den stora hotellanläggningen på Playitas där vi tog en god kaffe och hämtade upp goda vänner 🙂
IMG_2526

Tillsammans började vi sedan cruisa upp mot de vackra bergen och vi hade fått tips om en liten by vid namn BETANCURIA som tydligen var väl värd att besöka.
Betancuría är en ort i Spanien och ligger i provinsen Provincia de Las Palmas på Kanarieöarna och ligger 402 meter över havet. Den lilla pittoreska byn har endast 775 invånare och ligger väl gömd bland berg och dalar.
Här tog vi en härlig lunch tillsammans innan vi rattade vidare på serpentinvägarna.

IMG_2532 IMG_2534 IMG_2536 IMG_2537 IMG_2538 IMG_2550

Längst vägen fanns många fina utkiksplatser, men denna blev nog min personliga favorit 🙂

IMG_2551 IMG_2556

Fler som trivdes här uppe i bergen var dessa söta jordekorrar som tydligen inte är så himla omtyckta av invånarna. Dom kommer enligt uppgift ursprungligen från Marocco och förökar sig och förstör mer än vad som är önskvärt. Kan dock inte låta bli att tycka att dom är väldigt söta 🙂
Tänker på PIFF & PUFF !!!!

IMG_2554

Vi ankom vårt hotell i La Pared lagom till solnedgången och kvällens middag med gänget 🙂

IMG_2547
I skrivande stund har jag just avslutat ett samtal från Kärleken.
Han har precis landat tryggt och fint i Dallas (USA) efter en hel dag i luften.
Jag konstaterar att
vi befinner oss på var sin sida av jordklotet….Vi är VÄLDIGT långt ifrån varandra fysiskt men väldigt nära i våra känslor.
Jag längtar efter hans närhet samtidigt som jag njuter av att få leva min dröm 🙂

” CARPE DIEM ”
Kram och Godnatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.