Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 flyttade jag till Stockholm. Jag träffade Gert Fylking innan flyttlasset ens hade nått stan och 2001 skred jag altargången fram. I 15 år levde vi som herr & Fru. Jag är en stolt mamma till Kevin 21 år och Figaro 9 år samt är familjen utökad med Ragdollkillarna Rufus & Messi. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Idag jobbar jag som event & projektledare hos Ulrika Davidsson/Kostrådgivare och författaren. Jag är även säljare i Sverige på det världskända modemärket Betty Barclay. Jag bor och trivs i Enskede strax utanför City, Älskar Träning och njuter helst min lediga tid med familj och vänner. På min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer, både vardagar och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.se. Vi hörs!

Annons

Vi behöver alla ett vattenhål…

 

Dagarna här är fantastiska och jag måste erkänna att det är ren skär lyx att få arbeta i denna miljön;)

På morgonens Powerwalk utforskade vi omnejden och stranden. Miljön här är ganska karg med sina stenar, bitvis svarta sand och bergen som inte har så mycket grönska. Det är rufft men otroligt vackert! och det är verkligen så härligt att väcka kropp o knopp till morgonsolen som mötte oss.

IMG_2451IMG_2455 IMG_2459 IMG_2462

Jag & mitt resesällskap Eva 😉 IMG_2473

Kroppen är ganska öm av träningsvärk idag då jag förutom mina egna pass kör dom andra instruktörernas klasser, landade på totalt  tre träningspass igår och lika mycket idag. Mitt ” Pumpa Rumpa ” pass fortsätter och har blivit otroligt väl bemött och det var just det passet som fick avrunda dagen här på La Pared.

IMG_0409

Älskar denna sista bild på ett utmattat avslappnat underbart gäng;) som har fått i uppgift att under sin sju minuters nedvarvning fundera på sina mål med denna resan.  Vi är ALLA här av olika anledningar  och vi har alla olika mål och drömmar i sikte….Att investera tid i sig själv och sitt välmående är så rätt.

För två år sedan var jag på min första privata träningsresa och den blev faktiskt startskottet på en livsförändring i mitt liv.

Kram

2 reaktioner på ”Vi behöver alla ett vattenhål…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons