Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Vi behöver alla ett vattenhål…

 

Dagarna här är fantastiska och jag måste erkänna att det är ren skär lyx att få arbeta i denna miljön;)

På morgonens Powerwalk utforskade vi omnejden och stranden. Miljön här är ganska karg med sina stenar, bitvis svarta sand och bergen som inte har så mycket grönska. Det är rufft men otroligt vackert! och det är verkligen så härligt att väcka kropp o knopp till morgonsolen som mötte oss.

IMG_2451IMG_2455 IMG_2459 IMG_2462

Jag & mitt resesällskap Eva 😉 IMG_2473

Kroppen är ganska öm av träningsvärk idag då jag förutom mina egna pass kör dom andra instruktörernas klasser, landade på totalt  tre träningspass igår och lika mycket idag. Mitt ” Pumpa Rumpa ” pass fortsätter och har blivit otroligt väl bemött och det var just det passet som fick avrunda dagen här på La Pared.

IMG_0409

Älskar denna sista bild på ett utmattat avslappnat underbart gäng;) som har fått i uppgift att under sin sju minuters nedvarvning fundera på sina mål med denna resan.  Vi är ALLA här av olika anledningar  och vi har alla olika mål och drömmar i sikte….Att investera tid i sig själv och sitt välmående är så rätt.

För två år sedan var jag på min första privata träningsresa och den blev faktiskt startskottet på en livsförändring i mitt liv.

Kram

2 reaktioner på ”Vi behöver alla ett vattenhål…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.