Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Mellan himmel & jord

Fick denna sköna bild av Figaro via snapshat!
Det är fantastiskt att han sitter där upp i skyn medans jag går här nere på marken och väntar. Jag är faktiskt alltid lika fascinerad över att allt funkar så bra när man flyger. Vi lyfter, blir ompysslade med mat o dryck på över tio tusen meters höjd och vi landar några timmar senare säkert och fint och nästa alltid enligt tidsschema. Trots att avgångarna oftast är något senare än utsatt så lyckas man flyga ikapp den förlorade tiden.
Nu finns det dessutom WIFI ombord på vissa bolag och därav att jag kunde följa Figaros resa ovanför molnen.

Det skall bli så mysigt att få hem honom igen, fast jag vet att han har haft det sååå bra.
Det  var verkligen en fröjd för ögat att i dagarna fem få se hur roligt han och kompisen Beppe har tillsammans :)

IMG_2347IMG_2209 IMG_2210 IMG_2212 IMG_2213 IMG_2215 IMG_2216 IMG_2217 IMG_2218 IMG_2219 IMG_2220 IMG_2238

Som alltid så var jag såklart på plats i ankomsthallen på Arlanda när lillkillen anlände och i min famn hade jag ett fång röda rosor ( trots att jag såg honom i föregår innan jag reste hem). Men jag tycket att det är viktigt att få känna sig efterlängtad. Tycker själv att det är underbart när någon möter mig på flygplatsen :)

Svårt att förstå att dessa bilder endast är tagna för några dagar sedan!
Kan säga att jag längtar redan till solen igen och tur är väl det då jag på Måndag sätter mig på planet till Kanarieöarna :) TJHOHOO!!!!
Då är det dax för den efterlängtade träningsresa med tidningen TARA & Amelia där jag skall vara en av träningsprofilerna.

Kommer blir grymt!

HÄR kan du läsa mer om den resan :) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.