Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Bland Berg & Dalar

IMG_2349

Just landat efter en dag i luften. Blev en mellan landning i Köpenhamn innan vi entrade Svensk mark som mötte oss med mörker och endast 4 grader, BURR!!!!
5 sköna dagar har vi nu lämnat bakom oss och det har varit fem väldigt betydelsefulla dagar på många sätt.

Det var enormt kul att överraska Figaro med att vi bara dök upp helt oannonserat och dagarna med vännerna har varit så välbehövliga. Vi har av olika anledningar helt enkelt inte setts på länge och vi har nu haft massor av tid tillsammans där vi rett ut många frågetecken.
Jobb har varvats med ledighet, äventyr med lata dagar och mamma rollen har blandats med ren romantik på tu man hand med Kärleken.

Jag har fått ALLT dessa dagar och är nu hemma med ett stort leende på läpparna. Självklart hade jag hellre varit kvar i solen och värmen än att landa i mörkret i ett 4 gradigt Stockholm. Men vad tusan! Jobbet kallar och jag är så glad över att jag fick förmånen att få åka med Kärleken på denna resa.

Under våra dagar på Mallorca bilade vi en dag upp i bergen. Ville så gärna visa Kärleken och mina vänner Åza & Tobias detta vackra.
Jag hade gjort det tidigare men ville så gärna återse Valldemossa och min favorit by Deija.
Fullkomligt Älskar dessa byar i bergen, vackert så att man får nypa sig i armen.
Jag tänker att det är extremt lyckliga människor som bor så härligt:)
Magiska stenhus med utsikt över havet och egna olivodlingar. Herregud! Om jag någonsin kommer att ha lyckan ekonomiskt att köpa ngt ställe så är det nog just här jag skulle vilja bo :)

IMG_2273 IMG_2305 IMG_2303 IMG_2295 IMG_2293 IMG_2301

Kunde INTE motstå dessa närodlade vindruvor :) SÅÅÅ Goda !!!!
IMG_2358 IMG_2279 IMG_2277 IMG_2276 IMG_2275 IMG_2282 IMG_2300 IMG_2281 IMG_2267 IMG_2314 IMG_2310

( mindre nyttig:) Fika paus i Valldemossa med vännerna Åza, Tobias, lille Theo och ” Kärleken ”
IMG_2359 IMG_2312

 Kan varmt rekommendera Dig att hyra bil om du åker till Mallorca och ta en tur upp i bergen.
Vi åkte Valldemossa, Deija och via Soller. Tre otroligt små fina byar med fantastiska guldkorn längst vägen.

Jag kommer att bjuda på massor av härliga bilder från våra dagar men nu är det dax att lägga huvudet på kudden. Imorgon är det tillbaka till verkligheten som gäller och jobb som väntar.
Skall även hämta upp min lille son Figaro som flyger hem en dag efter oss och landar på Arlanda under eftermiddagen. Även om vi har hängt i flera dagar så längtar jag redan efter honom…..

VI HÖRS!

One thought on “Bland Berg & Dalar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.