Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

En skön och slapp helg & en timma till godo

Det är söndag av jag har avnjutit en lång härlig frukost eller kanske det heter brunch då klockan nu har passerat lunch 🙂

Denna helgen har gått i slapphetens tecken. Sovit länge, ätit gott och verkligen njutit av livet och kärleken.
Jag får nästa nypa mig i armen över att jag känner mig så tillfreds med livet. Att jag har hittat hem, känner mig lugn, harmonisk och att jag faktisk har lärt mig att bara vara.
Jag har tidigare ALLTID rusat fram i livet! Men inte nu lägre….Jag kan ta en dag i sänder, jag kan njuta av att inte ha mitt liv planerat med 1000 saker och jag kan tillåta mig att bara ta det lugnt. Ett nytt liv, en ny Tanja.

IMG_2023

Lördags stros genom ett vackert Stockholm slutade med att vi dök in på mysiga restaurangen MILLES på Strandvägen. Här blev det vätskepaus i form av Champagne och vi satt i timmar och bara myste.
Vi satt faktiskt så länge att hungern började ge sig tillkänna varpå vi beslöt oss för att passa på och äta deras mycket omtalade Koreanska Råbiff.
JAG ÄLSKAR RÅBIFF!!!! Om du inte testat denna varaniten så är det ett måste på ditt nästa Stockholmsbesök. ”Milles” är en ganska liten restaurang och ligger brevid Strandvägen 1.
Boka bord är ett bra tips om du vill vara säker på att få plats.
IMG_2028 IMG_2029

Träffade även på alltid lika glada & härliga  Lena Ahlström 🙂
IMG_2032

På vägen hem genom Stockholmskvällen passade vi på att kika in på Cafe Opera där min stora son Kevin numera jobbar.
Det är så kul att se hur han växt i sin arbetsroll och för att inte tala om hur fin han är min Älskade son 🙂
Tittar på bilden, ler och undrar vad som hänt? Har jag krympt eller ?

IMG_2037

Nu skall jag ta vara på resten av denna sköna söndagen som ju även fått en bonustimma pågrund av tidsomställningen.

Kram o Go Söndag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.