Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Lyx i stort och smått

Fredagsmys & Fredagsfys….
Skall erkänna att jag verkligen ÄLSKAR Fredagar och framför allt när jag har lyxen och möjligheten att jobba hemifrån. Att i lugn och ro få ha kontoret vid köksbordet, radion som pratar i bakgrund och med en enkel kaffe i lyxig kopp ( Galet förtjust i mitt porslin från Laura Ashley )och mina bestick från Versace.
Kan kanske tyckas larvigt då det bara är saker, men jag gillar faktiskt denna typen av just saker( lyx i vardagen helt enkelt).

I skrivande stund har jag just tränat dagens första PT Kund här i Enskede. En tjej som vill komma tillbaka i form efter sina två graviditeter. Trots att morgonen bjöd på regn och rusk så körde vi mitt planerade utomhuspass enligt plan, Jag gillar att vara ute och träna och när jag lade ut offentligt om mina PT tjänster så blev intresset (för mig) oväntat positivt. Många fler med mig som gillar att vara just ute och träna och Idag har jag flera härliga kvinnor som jag utmanar & coachar för att dom skall nå sina mål.
Det är så roligt och inspirerande att få hjälpa dem på sin resa….:)

Min egna resa går också framåt! Du som följer mig vet att även jag tar hjälp för att nå mina mål, något som jag inte alls är rädd att erkänna. Behöver jag hjälp med att komma i form, bli stark, tappa några extra kilon. Så tar jag hjälp av min PT Henke. Behöver jag hjälp pga av kaos i livet så går jag och pratar med min terapeut Susanne Lindén och känner jag att jag behöver fixa mitt yttre så tar jag hjälp av Dr Calle som är världsbäst på att med små medel fixa mina skavanker, oönskade rynkor eller annat som jag känner piggar upp ett trött ansikte.

Jag tror stenhård på att ta hjälp av personer som är duktiga på sin grej, lika väl som man själv skall erbjuda sina styrkor. Gör det du är bra på och låt andra hjälpa dig med det du är mindre bra på, detta gäller både privat och i arbetslivet.

Har du några nyckelpersoner som hjälper dig att må bättre?

IMG_1997

Fick idag denna bilden av min X man Gert. Han och Figaro befinner sig hos gemensamma vänner på Mallorca och jag blir så varm i hjärtat när jag får uppdateringar och bilder. Jag uppskattar verkligen att han tar sig tiden att ge mig detta fina och jag är så tacksam för att vi idag kan ha en fin relation. Att separera är tufft! både för den som tar steget först och för den som blir lämnad. Mitt mål har ändå alltid varit att ha en bra relation till mitt tidigare liv min familj och jag är som sagt så glad att vi lyckats hamna där.
IMG_1998

Älskade Figaro med sin bästis Beppe :)
Ser inte ut att gå någon nöd på dessa killar direkt…..

IMG_1999

Tack Marcus och Terece för att ni alltid tar så fint hade om lille F och att ni förser mig med ständig info och bilder.

Jag säger bara HAPPY FRIDAY :)
Det är Kärlek i luften , Vi Hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.