Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

När möblerna är FÖR stora?

Ibland blir överraskningarna lite väl stora, som häromdagen när leveransen av möbler kom och dom INTE gick att få upp???? Då trodde jag på allvar att killarna från ORKAR INTE ( som för övrigt är en flyttfirma att rekommendera, vars namn jag bara älskar:) Skämtade med mig !!!!
Dessvärre var det inget skämt utan ren skär sanning. Möblerna var för stora helt enkelt !!!!
Där stod jag som ett fån med två gigantiska antika skåp i en trång liten entré och visste inte vad jag skulle göra ???
Killarna från ORKAR INTE kunde ju inte lösa mitt problem, utan fick ngt missnöjda (av min besvikelse) åka vidare på nästa uppdrag. Betalt fick dom ju såklart, men att inte kunna fullfölja sitt uppdrag är ju inte roligt för någon……
Fick gnugga geniknölarna för att hitta en snabb lösning och ”SNICKAR JUSSI” blev räddningen.
Ännu en gång ringde jag ORKAR INTE som fick hämta skåpen och köra dom till Jussi´s verkstad i Älvsjö. Här skulle dom fina skåpen plockas ner bit för bit för att sedan köras tillbaka till sitt hem och monteras på plats.
Idag kom dom ÄNTLIGEN! Nu inväntas bara snickar Jussi´s magiska händer som kan få ihop dem enligt ursprung.
Kan väl säga att vi nu lärt oss läxan att kanske mäta möblerna innan vi beställer :)

Learning by doing :)

IMG_1983

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.