Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Inrednings tips, vägg dekoration

Så galet nöjd över mina nya köksväggsdekorationer! Har bott i min lya i 1,5 år och länge funderat på hur jag skulle smycka min vägg. Köket är ganska långsmalt med högt i tak viket inte gör det möjligt att sätta några större hyllor där. Då kom min goda vän Erika på en smart smart idé som hennes snart blivande man Ola tidigare gjort. En krydd o ljus hylla blev tipset! Sagt o gjort så beställde jag två av dessa innan sommaren och nu är ÄNTLIGEN dom specialbeställda väggdekorationerna på plats.

IMG_1926 IMG_1929

IMG_1927 IMG_1928 IMG_1930 IMG_1933 IMG_1936 IMG_1940 IMG_1943 IMG_1944 IMG_1945

Så himla fint det blev! Tack till
Malleos.se
Malleo snickeri & design

En reaktion på ”Inrednings tips, vägg dekoration

  1. Kul idé …
    Kanske man skulle leta upp någon sliten planka eller liknade och göra en hylla… jag har ju lite mer ”cottage” känsla i mitt hem…
    Tack för tipset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.