Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Annons

Mellan Himmel & Hav

Medans Kärleken sitter på ett flygplan uppe i luften och dricker bubbel så har jag just checkat in på Vikingline terminalen. Våra slutmål är väldigt olika just nu. Kärleken landar om x antal timmar i Texas för att påbörja sin vecka med fartfylld Formel1 och jag skall guppa runt med väninnorna på Ålandshavet, för att stöta i kajen i Mariehamn och under morgondagen återvända till Stockholm igen. Det är radiokanalen STARFm som anordnar denna kryssning med självaste Rickard Herrey ombord. Rickards söta fru Marie är en god vän till mig ( som jag förövrigt var ute och slarvade med igår) se gårdagens inlägg och tillsammans med övriga härliga vänner beslöt vi oss för att åka med på denna kryssning i 80 tals anda. Känner jag detta gäng så kommer det garanterat att bli hålligång ombord:)

IMG_1877

Min gode vän Roger Nordin på RixFm hävdade för några år sedan att 75% av passagerarna ombord hamnar i fel hytt????? HA HA…Skall bli spännande att se om den statistiken stämmer:)

Trevlig Helg 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons