Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 flyttade jag till Stockholm. Jag träffade Gert Fylking innan flyttlasset ens hade nått stan och 2001 skred jag altargången fram. I 15 år levde vi som herr & Fru. Jag är en stolt mamma till Kevin 21 år och Figaro 9 år samt är familjen utökad med Ragdollkillarna Rufus & Messi. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Idag jobbar jag som event & projektledare hos Ulrika Davidsson/Kostrådgivare och författaren. Jag är även säljare i Sverige på det världskända modemärket Betty Barclay. Jag bor och trivs i Enskede strax utanför City, Älskar Träning och njuter helst min lediga tid med familj och vänner. På min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer, både vardagar och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.se. Vi hörs!

Annons

Mellan Himmel & Hav

Medans Kärleken sitter på ett flygplan uppe i luften och dricker bubbel så har jag just checkat in på Vikingline terminalen. Våra slutmål är väldigt olika just nu. Kärleken landar om x antal timmar i Texas för att påbörja sin vecka med fartfylld Formel1 och jag skall guppa runt med väninnorna på Ålandshavet, för att stöta i kajen i Mariehamn och under morgondagen återvända till Stockholm igen. Det är radiokanalen STARFm som anordnar denna kryssning med självaste Rickard Herrey ombord. Rickards söta fru Marie är en god vän till mig ( som jag förövrigt var ute och slarvade med igår) se gårdagens inlägg och tillsammans med övriga härliga vänner beslöt vi oss för att åka med på denna kryssning i 80 tals anda. Känner jag detta gäng så kommer det garanterat att bli hålligång ombord:)

IMG_1877

Min gode vän Roger Nordin på RixFm hävdade för några år sedan att 75% av passagerarna ombord hamnar i fel hytt????? HA HA…Skall bli spännande att se om den statistiken stämmer:)

Trevlig Helg 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons