Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Annons

Godmorgon Gymmet….

06:45 entrade jag och Kärleken dörrarna på KFUM på Döbelnsgatan. Redo att låta PT Henke köra skiten ur oss… Har fortfarande träningsvärk från ben o rumpa passet som vi körde i Måndags så jag hoppades på träning av annan kroppsdel idag. Mycket riktigt! Det blev fokus på Axlar och bröst…..Kan nog behöva hjälp att kamma mig imorgon för i denna stund så klarar jag knappt att lyfta mina armar;) Det bör Dock tilläggas att det är en väldigt skön känsla. Älskar faktiskt känslan av att vara nytränad och slutkörd i kroppen. Man känner också hur snabbt återhämtningsförmågan blir bättre. Helt slut ena stunden och efter några sekunder är man redo att anta utmaningen igen. En stark kropp är en bra kropp!!!!

IMG_1834 IMG_1835 IMG_1836 IMG_1837 IMG_1838

Nu väntar en dag kantad av möten och jobb men först skall jag komponera och göra ett skönt träningspass till min privata PT kund. Solen skiner så det blir utomhusträning ☀️

Ha en fin dag, Kram T

En reaktion på ”Godmorgon Gymmet….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons