Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 flyttade jag till Stockholm. Jag träffade Gert Fylking innan flyttlasset ens hade nått stan och 2001 skred jag altargången fram. I 15 år levde vi som herr & Fru. Jag är en stolt mamma till Kevin 21 år och Figaro 9 år samt är familjen utökad med Ragdollkillarna Rufus & Messi. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Idag jobbar jag som event & projektledare hos Ulrika Davidsson/Kostrådgivare och författaren. Jag är även säljare i Sverige på det världskända modemärket Betty Barclay. Jag bor och trivs i Enskede strax utanför City, Älskar Träning och njuter helst min lediga tid med familj och vänner. På min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer, både vardagar och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.se. Vi hörs!

Annons

Godmorgon Gymmet….

06:45 entrade jag och Kärleken dörrarna på KFUM på Döbelnsgatan. Redo att låta PT Henke köra skiten ur oss… Har fortfarande träningsvärk från ben o rumpa passet som vi körde i Måndags så jag hoppades på träning av annan kroppsdel idag. Mycket riktigt! Det blev fokus på Axlar och bröst…..Kan nog behöva hjälp att kamma mig imorgon för i denna stund så klarar jag knappt att lyfta mina armar;) Det bör Dock tilläggas att det är en väldigt skön känsla. Älskar faktiskt känslan av att vara nytränad och slutkörd i kroppen. Man känner också hur snabbt återhämtningsförmågan blir bättre. Helt slut ena stunden och efter några sekunder är man redo att anta utmaningen igen. En stark kropp är en bra kropp!!!!

IMG_1834 IMG_1835 IMG_1836 IMG_1837 IMG_1838

Nu väntar en dag kantad av möten och jobb men först skall jag komponera och göra ett skönt träningspass till min privata PT kund. Solen skiner så det blir utomhusträning ☀️

Ha en fin dag, Kram T

En reaktion på ”Godmorgon Gymmet….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons