Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Mer energi och Mål i sikte….

Torsdag morgon och efter annorlunda frukost så har jag nu vinkat hejdå till Figaro som styr kosan mot skolan.
Som jag skrev i tidigare inlägg så trivs han så bra i sin nya skola att det aldrig längre är något tjat eller ledsamheter när han skall iväg. Självklart är han som de flesta 10 åringar, lite svår att få upp ur sängen men efter väckning nummer fyra så kommer han 🙂 Ha ha….. Livets lott som en tjatig mamma fortsätter !!! HÄR kan du läsa om skolbytet som från början var helt mot hans egen vilja.

För min egendel kommer dagen att kantas av träning, jobb med mitt roliga projekt med CRFitness och efter lunch är det dax att bege mig till Nacka Modecenter för ny införsäljning av Modemärket Betty Barclay. Ja man kan nog alltid säga att jag har kontraster i mitt liv….Inte ett jobb el projekt som är det andra likt!
Tilläggas bör dock att jag trivs som fisken i vattnet…..

Ett starkt personligt mål som jag just nu har är att på fyra veckor toppa formen.
Målet är så stark att jag faktiskt tagit extra hjälp av min & kärlekens PT Henke både vad gäller träning och nu även kosten. Du som följer mig vet att jag alltid tränar och att jag dessutom är utbildad personlig tränare. Jag sitter alltså själv på en stor kunskap vad gäller just träning men saknar erfarenheten. Varje pass hos PT Henke så lär jag mig något nytt och får nya roliga övningar att lägga på minnet, så himla roligt!

IMG_0858 IMG_0856 IMG_0857

Henke är även utbildad kostrådgivare och bad mig förra veckan att skriva ner ett matschema, hur jag äter, när och vad ?
Jag fick bästa Betyg på innehållet och variationen i mitt dagliga kostintag och här vet jag själv att jag är väldigt nog med vad jag stoppar i mig. Jag är ingen som småäter eller trycker i mig sötsaker hur som helst.
Väldigt strikt är nog ordet!
Vad jag däremot fick minus på var att jag åt på tok för lite med tanke på att jag också tränar. Ett ganska stort underkost på kalorier.

Detta är förklaringen till att jag inte har haft så bra energi på det sista tiden (sedan jag började öka min träning). Jag har känt mig trött och ganska orkeslös men ändå tränat. I detta läge så är kroppen smart och håller kvar varenda liten fettcell, vilket betyder att trots träning så tappar jag inte de extra kilon som jag önskar + att jag är tom på energi och ork. Jag har alltså ätit lika lite som jag gjorde under tiden som jag var skadad i sommar, när jag INTE kunde träna.
Nu har jag fått ett kostschema som jag testat i två dagar och jag känner redan att det gör susen. Min annorlunda frukost idag bestod  tillexempel av 2 kokta ägg och en burk makrill (kör just nu, inga sädesprodukter o inga mjölkprodukter)

Jag har ett MÅL och dit skall jag Nå…..

Önskar Dig en fin dag 🙂

En reaktion på ”Mer energi och Mål i sikte….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.