Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Jakt lycka! En tolvtaggare….

Älgjakten är i full gång och det blev total lycka för min lillebror när han fällde denna tolvtaggare.
En dröm för i stort sett varenda jägare runt om i vårt avlånga land! Till sin hjälp hade jaktlaget brorsan mycket duktiga jakthund ” Nemo”
Detta med älgjakt är något som jag är uppväxt med under alla mina år uppe i Dalsland. Det var alltid stort stök för min mamma som rörde om i dom stora grytorna när jaktherrarna kom hem hungriga efter en lång dag i skogen. Hade dom dessutom fällt ett djur så skulle ju detta tas om hand om och det skulle bjudas på fika.
Jag har som liten suttit med på många älgpass, men somnade nästa alltid i granriset där vi satt :)
Det blev ingen jägare av mig inte !!!
Bättre gick det för mina bröder som redan som små gillade spänningen när det pangade och sköts…..
Men mest intresse för jakten är det nog ändå min mellan bror Daniel som har haft och enträgen vinner, igår fick han alltså sin efterlängtade TOLVTAGGARE till ÄLG.
Grattis min älskade bror :)
Nu ser jag framemot god gryta när jag kommer på besök  :)

IMG_1650

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.