Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Rosa Oktober, ett litet bidrag för en stor sak

 

Denna Fredag morgon vill jag tillägna och lyfta ROSABANDET. Det är Oktober och hela Sverige färgas rosa och jag vill be ALLA att tänka lite extra på de som är drabbade av Cancer. Värsta sjukdomen & värsta beskedet som jag tror att man kan få…. EN Mardröm!
Bröstcancer är den vanligaste cancersjukdomen bland kvinnor i Sverige. Dagligen insjuknar drygt 20 kvinnor i bröstcancer. Men glädjande nog har vi under de senaste 20 åren gjort många viktiga genombrott inom cancerforskningen och idag överlever 8 av 10 kvinnor sin bröstcancer.
Du är väl noga med att undersöka din bröst ? Klicka HÄR så kommer du till BRÖSTSKOLAN som enkelt gudar dig.

Butiken runt om i vårt avlånga land har under denna månaden fler ROSA produkter i sitt sortiment. När du väljer någon av dessa produkter så stödjer DU cancerforkningen ”Ett litet bidrag för en stor och viktig sak”

Jag har under flera år fått den stora äran att få vara en av cancerfondens ambassadörer och jag känner att det är en roll jag verkligen tar på allvar. Min rädsla för denna sjukdom är enorm och HÄR kan du läsa om hur cancern kom mig nära in på livet.
Det finns också studier som visar att om man rör på sig minst 30 minde flesta dagar så minskar man risken för bröstcancer.

Så kära Vänner, gör en god insatts denna månad ( och alla andra månader också såklart) Årets ROSABANDET är dessutom designat av ingen mindre än Efva Attling, enligt mig det snyggaste Rosabandet. Köpt det och bär det med stolthet. KRAM & GOD HELG 🙂
IMG_1504 IMG_1505 IMG_1528 IMG_1535

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.