Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 flyttade jag till Stockholm. Jag träffade Gert Fylking innan flyttlasset ens hade nått stan och 2001 skred jag altargången fram. I 15 år levde vi som herr & Fru. Jag är en stolt mamma till Kevin 21 år och Figaro 9 år samt är familjen utökad med Ragdollkillarna Rufus & Messi. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Idag jobbar jag som event & projektledare hos Ulrika Davidsson/Kostrådgivare och författaren. Jag är även säljare i Sverige på det världskända modemärket Betty Barclay. Jag bor och trivs i Enskede strax utanför City, Älskar Träning och njuter helst min lediga tid med familj och vänner. På min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer, både vardagar och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.se. Vi hörs!

Annons

Spontant skärgårdsbesök och årets första DOPP?

Efter en superskön helg i goda vänners lag och med massor av skärgårdsluft i lungorna är det nu full fart in i en ny vecka.

Ja det var galet spontant som jag och kärleken blev inbjudna till vännerna Cecilia & Jocke och deras fantastiska Hasselkobben och på två röda kastade ihop våra väskor och begav oss till Stavsnäsbrygga.
Jag ÄLSKAR spontanitet!!!

IMG_1277

I timmar njöt vi av gott bubbel och att pusta ut efter vecka. Så härligt att kunna sitta ute i friska luften med levande ljus, pratandes & skrattande och utan några måsten. BARA VARA!!!

IMG_1278 IMG_1284 IMG_1287 IMG_1291 IMG_1294 IMG_1295

Tills det var dax för middag :) och det bästa med att vara vuxen är att man helt och hållet själv bestämmer vad och när man vill äta :) Blev TAPAS till middag!!!! ÄLSKAR TAPAS och skulle kunna äta detta 7 dagar i veckan :)

IMG_1296

Att vakna i Skärgården är magiskt och efter en god frukost tog vi oss till Hasselkobbens bastu.
Här skulle bastas och badas!!!! Kan säga att jag INTE har badat på hela detta året….alltså INTE ett dopp på hela sommaren! Jag är en rejäl badkruka och badar i stort sett endast när jag är utomlands (knappt ens då)
Dock är det ju så att bastu & bad hör ihop, så efter mycket om och men så var jag ju tvungen att kasta mig i ….
FY BURR!!!! SÅÅÅ KALLT!!!

IMG_1298 IMG_1301 IMG_1305 IMG_1304 IMG_1306
IMG_1309  JADU, även solen har fläckar!!!
Snacka om att vi ALLA fyra svullnade rejält nä vi kom till korvmojjen vid Stavsnäsbrygga :)
IMG_1317

Söndagar är likamed överlämning och resp hämtning av Figaro och just denna Söndagen var det dax för min vecka. Vi möttes upp på fotbollsplanen där Enskede IP skulle möta Sickla IP och det bjöds på en rafflande match där Figaro briljerade med att göra 2 snygga mål och deras lag vann med 5-3…. Thjohooo!!! Lycka såklart :)
IMG_1323 IMG_1324

Så härligt att få ha denna goding i en hel vecka:)

Jag har kanske känt mig mer taggad än jag gör just denna Måndag, vaknade nog inte på den bästa sidan och dagen har fortsatt i en lite låg anda. Men så är det ju ibland och man kan ju inte alltid vara på topp:)
Tog mig trots detta en liten paus i arbetet och begav mig till Hammarbybacken.
Jag startade med uppvärmning o kondition i backen och avslutade med styrka i utegymmet som ligger nedanför backen. Jag föredrar mest av allt att träna ute och uppskattar verkligen alla härliga utegym som våran stad bjuder på. Och efter att ha fått svettats och flåsat i närmare en timma så kände jag mig faktiskt bättre till mods.

IMG_1337

Träningen är lösningen på mycket:)
Imorgon blir det en dag ”On the Road” då jag skall på möte både i Eskilstuna och Västerås.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons