Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och företaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.se. Vi hörs!

Annons

Det var som ”KATTEN”……

Jag har ALLTID hävdat att träning smittar och igår fick jag verkligen vatten på min kvarn :)
Efter en skön PW i ett vackert Enskede så bar det av hem för att testköra ett av mina egenkomponerade RUMP pass ” Älskar att köra hårt med bakdelen ” och jag skall erkänna att jag har en rejäl träningsvärk idag, så passet är lovande för dig som vill forma till ditt ass:)
Jag kommer att lansera detta pass i Onlineform framöver så är DU intresserat så lämna en kommentar så kontaktar jag dig när det är dax :)

Jag älskar kontrasterna i Livet!
Jag bor i Gamla Enskede som ligger mindre än 10 min från City och har hästar runt husknuten:)
IMG_1259 IMG_1260 IMG_1261

Har ALLTID haft en dröm om egen häst, får se om det blir verklighet någon gång :)

Mina Ragdollkatter  RUFUS & MESSI är något av det mest sociala som finns och det är verkligen svårt att få vara ifred på hemma plan.

JA DU SER JU SJÄLV!!! Inte helt lätt att köra hemmaträning med dessa hårbollar på mattan :)

”Kan man få lite kli på magen kanske ?”
IMG_1266 IMG_1269

Bortsett från att katterna är fina så diggar jag min nya klösbräda med MONA LISA i bakgrunden :)
IMG_1271 IMG_1267

Med detta önskar jag dig en riktigt härlig FREDAG :)
VI HÖRS!

2 reaktioner på ”Det var som ”KATTEN”……

    1. Hej Brittis,
      Klösbrädan kommer från ett Holländskt företag vid namn Lord Lou, hör av dig om du är intresserad av en kontakt där. Mvh Tanja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons