Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Annons

Naprapat med magiska händer!


Idag var det ÄNTLIGEN dax för mitt besök hos Naprapaten, har sovit så dåligt i fler dagar då min rygg verkligen ställt till det för mig. Oron kring hur jag skall lyckas med mitt bergsäventyr har också snurrat i mitt huvud och till råga på detta så kollade jag väderprognosen på Kebnekaise. Det utlovas både SNÖ och MINUSGRADER!!!
Ha ha, är det något jag hatar så är det faktiskt att frysa…..är så frusen att jag sover med raggsockor på sommaren:)
Men jag litar på att min noga utvalda Outfit kommer att vara tillräcklig! Igår bjöd jag på lite bilder och info från Kebnekaise Klicka in dig HÄR om du är nyfiken på våran rutt.

IMG_0855

I morse tog jag mig alltså till Rehab kliniken för att få min dom, tänk om det inte är ryggskott, tänk om jag skadat mig så illa att jag inte kan åka med till Kebnekaise och ännu värre skulle ju vara om jag förstört mig för all framtid som PT. Nej! Jag är inte hypokondriker men detta med nacken och ryggen har faktiskt oroat mig en heldel.
Väl på kliniken fick Roger(som han heter) mycket att ta tag i, ryggen var rejält sned och min låsning i korsryggen satt rejält. Ljuger om jag säger att det var skönt! men efter lite misshandel så fick han i stort sett bort låsningen. Jag kan nu äntligen stå rakt! och blev rekommenderad att ta en längre promenad idag för att mjuka upp mig.
Och ännu bättre var att jag kan åka med på äventyret till Kebnekaise…..
Min tid som PT kommer också att fortsätta och jag kan inte nog tacka dessa magiska händer som fixade till mig idag.  Jag måste säga att jag är sjukt imponerad över hur säkert han löste upp mina diverse låsningar och jag ser faktiskt framemot nästa Tisdag när jag åter igen skall besöka Roger.
Vi pratade ganska mycket om detta med sneda ryggar och han berättade att det är sååå många människor som går med konstant sned belastade kroppar. Jag har nu själv insett att man faktiskt skall köra en liten Naprapat renovering  emellanåt, innan olyckan är framme :)

Så det är faktiskt med glädje som jag idag börjar packa inför mitt äventyr:)

IMG_0859

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons