Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Bra Start på dagen ….

IMG_0691

Godmorgon fina du! Såhär har min frukost sett ut i dagarna tre. Jag har helt snöat in på Naturell Kvarg, jordgubbar o banan och detta toppar jag med lite hemmagjord müsli. Två kokta ägg är ett måste för mig, älskar ägg i alla dess former. Skulle faktiskt kunna säga att det för mig är väldens bästa livsmedel:)

Med denna frukost och en stor kaffe i handen laddar jag för dagen som består av jobb, möten och träning med PT. Kan säkert låta lustigt att en PT som jag numera är, går till en PT. Men för mig är det inte så konstigt. Även jag behöver någon som pushar mig, ser till att jag utför mina övningar på rätt sätt och framför allt utmanar mig i dom bitarna där jag inte är så stark.

Sedan har jag upptäck en sak som är så rolig. Att träna tillsammans!

I alla år har jag tränat på egenhand ( bortsett från mina Pt timmar) Jag har satt mina egna mål, gjort mina egna resor och lagt upp mina egna program. Idag har jag den stora förmånen att få dela detta intresse med en person som jag älskar att tillbringa tiden med. Jag kan säga att det är en helt underbar känsla.

Behöver du bli pushad och inte har någon att träna med? Den 12 Sep kör jag igång en 3 veckor träningscamp och utlovar tre riktigt roliga veckor med tre pass i veckan kolla HÄR http://blogg.alltforforaldrar.se/tanjafylking/2017/08/21/premiar-for-min-traningscamp/

Med detta önskar jag dig en riktigt fin Dag;) Kram T

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.