Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Vem är du när det blåser förändring ?

Sitter i skrivande stund i Gamla Stan och arbetar, skall start bege mig ut på en sen lunchrunda och lufta löparskorna. Jag har många strängar på min lyra men fokus just nu är att bygga upp min verksamhet inom träningen och till viss del även mig själv :)
Min nya utbildning som Lic personlig tränare öppnar ju nya dörrar, idéer och möjligheter som jag gärna vill förvalta. Det har säkert inte undgått dig att jag redan nu har promotat både Träningsresa och 3 veckors träningscamp ? (om du missat detta så tryck på resp länk).
Jag har också öppnat upp ögonen för andra uppdrag då min tid som event & projektledare hos Ulrika Davidsson börjar gå mot sitt slut ”Mission Completed ”som det heter.
Livet som konsult och egenföretagare är ett konstant flöde av nya projekt och idéer, något som är både kul och inspirerande. Dock är det alltid med ett litet vemod som jag lämnar över mina uppdrag, tackar för mig och säger hejdå.
Vi har verkligen varit ett kul gäng på kontoret under året som gått :)

IMG_0694

Fick denna tänkvärda bild av min kärlek och tycker att den är så bra :)
Hur sett ditt företag ut? Din arbetsplats ? Vem är du ? Bygger du vindskydd eller bygger du en väderkvarn när det blåser förändringens tid ?

(Vill bara poängtera att bilden inte har med ovan inlägg att göra)

Jag tillhör de personer som är för  förändringar och att i det få vara kreativ och hitta lösningar.
Självklart finns det förändringar som är mindre roliga men oftast så leder faktiskt förändringar till ett steg framåt, uppåt och till något mer positivt.

Dela gärna med dig av dina åsikter kring ordet förändring……

Och glöm inte att följa mitt nya Facebook forum ”Fabulous & Strong

Kram Tanja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.