Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 flyttade jag till Stockholm. Jag träffade Gert Fylking innan flyttlasset ens hade nått stan och 2001 skred jag altargången fram. I 15 år levde vi som herr & Fru. Jag är en stolt mamma till Kevin 21 år och Figaro 9 år samt är familjen utökad med Ragdollkillarna Rufus & Messi. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Idag jobbar jag som event & projektledare hos Ulrika Davidsson/Kostrådgivare och författaren. Jag är även säljare i Sverige på det världskända modemärket Betty Barclay. Jag bor och trivs i Enskede strax utanför City, Älskar Träning och njuter helst min lediga tid med familj och vänner. På min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer, både vardagar och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.se. Vi hörs!

Annons

När det blixtrar till !!!


Man kan tycka att semestern borde ge många tillfällen till blogginlägg. Dock måste jag erkänna att det varit lite körigt på semestern dom sista dagarna:)

Efter dagarna i Tyskland var det dags att rulla mot Sverige igen och påvägen gjorde vi ett mysigt stopp i Danmark längst med Strandveijen mellan Köbenhamn o Helsingör. Här checkade vi in på den trevliga anläggningen ” Rungsted gaard” och fick låna några cyklar på köpet;) IMG_0200 IMG_0202 IMG_0205 IMG_0214 IMG_0217

Jösses vad vi har njutit av god mat och dryck och sista kvällen i Danmark såg ut såhär;) Ja det har som sagt inte gått någon nöd på oss…..

Efter Danmark rattade vi bilen mot Kalmar. Här hade vi vännerna Camilla & Magnus i sikte och tillsammans med dem skulle vi avrunda våra sista skälvande semesterdagar.  Med regnet efter oss sladdade vi på Torsdagseftermiddagen upp vid Haga där dom bor och vi började kvällen med en värmande brasa medans regnet öste ner och blixtrar till följt av åskan bjöd på himmelskt skådespel. Skall erkänna att jag faktiskt tycker att det är mysigt när det mullrar där ute. ( Ända tills det blixtrade till i köket och ljuset slocknade )

IMG_0237 IMG_0239 IMG_0241 IMG_0242 IMG_0245

Brasmys och Jacuzzi blev det kvällen lång och nästkommande dag hade det planerats båtfärd om vädret tillät. Lite blåsigt men båten packades  för avfärd till Öland och Borgholm. Jag har endast varit på Ölande en enda gång tidigare och aldrig i Borgholm så jag såg mycket framemot att få komma dit. I morgon bjuder jag på bilder från dessa fantastiska dagar som verkligen gick i kalasets tecken.

Vi hörs! T

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons