Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 flyttade jag till Stockholm. Jag träffade Gert Fylking innan flyttlasset ens hade nått stan och 2001 skred jag altargången fram. I 15 år levde vi som herr & Fru. Jag är en stolt mamma till Kevin 21 år och Figaro 9 år samt är familjen utökad med Ragdollkillarna Rufus & Messi. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Idag jobbar jag som event & projektledare hos Ulrika Davidsson/Kostrådgivare och författaren. Jag är även säljare i Sverige på det världskända modemärket Betty Barclay. Jag bor och trivs i Enskede strax utanför City, Älskar Träning och njuter helst min lediga tid med familj och vänner. På min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer, både vardagar och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.se. Vi hörs!

Annons

Tillbaka till mina rötter….

Det har varit en omtumlade dag här i Tyskland. Att gå i sina barndoms fotsteg är ett äventyr på många sätt.

Igår anlände vi Puttgarden och vi började med heavy shopping på div butiker, vi startade med” Border Shop” där i varjefall halva bilen fylldes med flytande godsaker;)

Mycket goda viner att provsmaka 😉

IMG_0085 IMG_0086 IMG_0090 IMG_0095 IMG_0096

Sådär Ja!!!!

Efter kul shopping ochben övernattning på ett Motell så drog vi vidare mot Weisserhauser strand där vi bokade kvällen övernattning. Vi hoppas på sol imorgon och tänker då tillbringa tid på den enorma sandstrand som finns här ”Tyska Revieran ”

Dagen har jag tillbringat med att gå i mina barndoms fotspår då vi tog oss till ”Malente ” som är den lilla byn som jag bodde i som liten.

1972 föddes jag här i Tyskland i en by som heter Eutin( ligger 7 km från Malente). Vi bodde i Malente tills jag var 3 år. Då tog min mamma mig och min bror till Sverige och vi flyttade till Göteborg. Min pappa missbrukade alkohol ganska hårt och blev kvar här i Malente och flyttade senare till Lutjenburg. Skall berätta mer om detta i nästa inlägg.

Idag har jag besökt gatan där jag bodde som liten och kyrkan som jag döptes i och jag får bara en otroligt behaglig känsla i kroppen när vi tittade oss omkring i denna lilla tyska idyll.

 IMG_0137 IMG_0138

På den här gatan tog jag mina första stapplande steg och i huset nedan bodde vi hela familjen. På den tiden var huset vitt och vi bodde i den högra delen, högst upp till höger.IMG_5508

I denna Kyrkan ” Maria Magadalene” döptes jag alltså år 1972 och någonstans hemma finns kortet när mina föräldrar står på kyrktrappan med mig i famnen. Väldigt vacker lite kyrka som passade på att ringa pampigt i klockorna när vi var där. Video på detta finns på mitt Instagram #tanjafylkingIMG_5516 IMG_5518

IMG_5511

IMG_0114

Fortsättningen av min resa i mina fotspår kommer i nästa inlägg där jag desperat letar efter min far.  Roadtripen här i Tyskland försätter.

Kram

En reaktion på ”Tillbaka till mina rötter….

  1. En praktisk fråga – är det inte bättre att handla på vägen hem så ni slipper att köra runt med bagaget fullt på er roadtrip?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons