Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Alice Cooper på Gröna Lund

Denna sommaren bjuder verkligen på roliga upplevelser och i Fredags var det min och Kevins tur att köra en mor o son kväll. Då Kevin pluggar och jobbar i sommar så har vi inte hunnit ses så mycket. Men i Fredags möttes vi upp och tog oss till Gröna Lund där Alice Cooper skulle gästa scenen. Helt otroligt att denna artist fortfarande drar så mycket folk. Alice är närmare 70 år och tok levererar fortfarande. Jag och Kevin nosade oss till en riktigt bra plats brevid scenen och njöt av kultmusik och av att få en stund tillsammans.

Det är fantastiskt att prata med denna kloka kille som i Aug blir 22 år. Det är en ynnest att förutom att vara hans mamma få ha honom som en god kamrat och att han idag är så vuxen att vi kan ta en öl medans vi diskuterar livet.

Tacksamhet är mitt ord!

IMG_0003 IMG_0010 IMG_0015 IMG_0019 IMG_0022 IMG_0024 IMG_0026

❤️

Idag är det Söndag och bilen är återigen packad. Helt spontant beger jag mig i gott sällskap på en Roadtrip och första stoppet bli Köpenhamn för att sedan ta oss vidare mot Tyskland. Resan är en kombinerad jobb och semestertrip och då jag börjar med att sitta brevid så får jag tid att gå igenom både mail o blogg. Ett mål med resan till Tyskland är blandannat att besöka min födelsestad Malente där jag bodde tills jag var 3 år och flyttade till Sverige.

IMG_0055

Jag lovar att bjuda på massor av bilder under denna Roadtrip☀️

Vi hörs!

PS. Följ mitt äventyr på Instagram

# tanjafylking

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.