Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 flyttade jag till Stockholm. Jag träffade Gert Fylking innan flyttlasset ens hade nått stan och 2001 skred jag altargången fram. I 15 år levde vi som herr & Fru. Jag är en stolt mamma till Kevin 21 år och Figaro 9 år samt är familjen utökad med Ragdollkillarna Rufus & Messi. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Idag jobbar jag som event & projektledare hos Ulrika Davidsson/Kostrådgivare och författaren. Jag är även säljare i Sverige på det världskända modemärket Betty Barclay. Jag bor och trivs i Enskede strax utanför City, Älskar Träning och njuter helst min lediga tid med familj och vänner. På min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer, både vardagar och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.se. Vi hörs!

Annons

Fjällbacka, del 2

Har just packat bilen och börjar förbereda mig o Figaro för återresan till Stockholm. Men först skall vi njuta några sista timmar av sol & bad här på Lyckorna . Njuta några sista timmar med bästa väninnan Katarina o barnen som jag aldrig får nog av. Vi har verkligen Haft härliga dygn tillsammans 💕

Igår hade vi spännande äventyr då vi gick genom Kungsklyftan i Fjällbacka. Den platsen som blev min vän Camilla Läckbergs start av sina framgångsrika böcker.

Vi startade med en fantastisk frukost på ”Stora Hotell Bryggan” och fick sällskap av Truten som bevakade oss väl. Den fågeln hade varit med förut och hade bra rutin på när han kunde göra en djupdykning i någon för sekunden lämnad frukosttallrik. En man om i två sekunder lämnade sin plats blev av med både bacon o äggröra;) Ha ha….

IMG_9526

Figaro gick al in på sötsaker …. Nutella i alla former ….;)IMG_9527

och han lämnade inte Truten med blicken en sekund;) IMG_9528 IMG_9529 IMG_9530

Redo för äventyr i Kungsklyftan …IMG_9532 IMG_9536 IMG_9537 IMG_9541 IMG_9542 IMG_9546 IMG_9551

IMG_9557 IMG_9558 IMG_9560 IMG_9564 IMG_9567 IMG_9568

Är du i Fjällbacka så ta en tur i Kungsklyftan. Utsikten är magisk och barnen verkligen älskar den spännande vandringen upp på berget.

Det blev krabbfiske ännu en gång och många stannade till för att kika in deras storfångst.

IMG_9574 IMG_9576 IMG_9581

Med Glass och minigolf rundade vi av dagen innan vi packade ihop och åkte hem mot Lyckorna igen.

IMG_9506 IMG_9507 IMG_9508 IMG_9509 IMG_9510 IMG_9512 IMG_9587 IMG_9588

Tack Fjällbacka för denna gången och ett stort varmt tack till Susanne o Co som driver Stora Hotell Bryggan & Café Bryggan. Det är alltid lika härligt att få komma hit;)

2 reaktioner på ”Fjällbacka, del 2

  1. Hej!

    Jag försökte maila, men berkar inte komma fram.

    Jag ville höra med dig om du gör samarbeten på din blogg? Jag letar deltagare till samarbete med campingkedja. Hör gärna av dig på mail om det känns intressant.

    MVH Karin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons