Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Får gömma mig i vassen i år….

Hade en otroligt mysig dag i Mollösund med syster, bror med respektive  och alla barnen. Det är så härligt att se glädjen när kusinerna får vara tillsammans och jag känner samma glädje när jag får hänga med mina kära syskon. Vi fick en hel dag med sol( soldis) bad, gofika, promenad och härligt chill. Själv fick jag dock sola i vassen för att förskona min omgivning, min kroppar bländande vit då den inte sett solen denna sommar…..IMG_9328 IMG_9335 IMG_9339 IMG_9344 IMG_9346 IMG_9348 IMG_9359

Min syster o jag💕

Vi var också rörande överens om att röda vinbär är vackert men INTE gott…. IMG_9361 IMG_9362På ingången till kyrkogården i Mollösund står det som ovan. Det Skapar en viss betänksamhet …..

Idag bär det av till nästa Skärgårdsparadis nämligen Fjällbacka. Här har jag bokat in mig o Figaro samt min väninna Katarina med dotter på Stora Hotellet.

Vi hörs! Kram ☀️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.