Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 flyttade jag till Stockholm. Jag träffade Gert Fylking innan flyttlasset ens hade nått stan och 2001 skred jag altargången fram. I 15 år levde vi som herr & Fru. Jag är en stolt mamma till Kevin 21 år och Figaro 9 år samt är familjen utökad med Ragdollkillarna Rufus & Messi. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Idag jobbar jag som event & projektledare hos Ulrika Davidsson/Kostrådgivare och författaren. Jag är även säljare i Sverige på det världskända modemärket Betty Barclay. Jag bor och trivs i Enskede strax utanför City, Älskar Träning och njuter helst min lediga tid med familj och vänner. På min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer, både vardagar och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.se. Vi hörs!

Annons

Får gömma mig i vassen i år….

Hade en otroligt mysig dag i Mollösund med syster, bror med respektive  och alla barnen. Det är så härligt att se glädjen när kusinerna får vara tillsammans och jag känner samma glädje när jag får hänga med mina kära syskon. Vi fick en hel dag med sol( soldis) bad, gofika, promenad och härligt chill. Själv fick jag dock sola i vassen för att förskona min omgivning, min kroppar bländande vit då den inte sett solen denna sommar…..IMG_9328 IMG_9335 IMG_9339 IMG_9344 IMG_9346 IMG_9348 IMG_9359

Min syster o jag💕

Vi var också rörande överens om att röda vinbär är vackert men INTE gott…. IMG_9361 IMG_9362På ingången till kyrkogården i Mollösund står det som ovan. Det Skapar en viss betänksamhet …..

Idag bär det av till nästa Skärgårdsparadis nämligen Fjällbacka. Här har jag bokat in mig o Figaro samt min väninna Katarina med dotter på Stora Hotellet.

Vi hörs! Kram ☀️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons