Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 flyttade jag till Stockholm. Jag träffade Gert Fylking innan flyttlasset ens hade nått stan och 2001 skred jag altargången fram. I 15 år levde vi som herr & Fru. Jag är en stolt mamma till Kevin 21 år och Figaro 9 år samt är familjen utökad med Ragdollkillarna Rufus & Messi. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Idag jobbar jag som event & projektledare hos Ulrika Davidsson/Kostrådgivare och författaren. Jag är även säljare i Sverige på det världskända modemärket Betty Barclay. Jag bor och trivs i Enskede strax utanför City, Älskar Träning och njuter helst min lediga tid med familj och vänner. På min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer, både vardagar och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.se. Vi hörs!

Annons

På kryssning bland vänner…

Semester och barnledig vecka har inneburit många avstickare till vänner och bekanta. Kan säga att jag lever som en tonåring dom veckorna som jag inte har Figaro. Jag sover länge, är uppe sent och är oerhört spontan med vad jag gör. Väldigt härligt på sitt sätt att slippa alla måsten….

Veckan går i Kärlekens tecken och tillsammans cruisar vi runt bland vänner o bekanta. I skrivande stund kryssar vi oss fram bland kobbar och skär, sippandes på en kall öl och vi skall strax angöra Hasselkobbens brygga. Livet är skönt och jag njuter☀️

IMG_9184 IMG_9186 IMG_9191

Vi hörs! ☀️

En reaktion på ”På kryssning bland vänner…

  1. Hej
    Jag kommenterar sällan men läser din blogg med stor glädje varje dag!
    Du har en härlig inställning till livet, vet vad du vill samtidigt som du känns väldigt ödmjuk inför livet!
    Lycka till med allt du företar dej o glad sommar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons