Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 flyttade jag till Stockholm. Jag träffade Gert Fylking innan flyttlasset ens hade nått stan och 2001 skred jag altargången fram. I 15 år levde vi som herr & Fru. Jag är en stolt mamma till Kevin 21 år och Figaro 9 år samt är familjen utökad med Ragdollkillarna Rufus & Messi. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Idag jobbar jag som event & projektledare hos Ulrika Davidsson/Kostrådgivare och författaren. Jag är även säljare i Sverige på det världskända modemärket Betty Barclay. Jag bor och trivs i Enskede strax utanför City, Älskar Träning och njuter helst min lediga tid med familj och vänner. På min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer, både vardagar och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.se. Vi hörs!

Annons

Njuter….

 

En bild säger mer än ord så jag bjuder på nedan och lägger till orden Semester, njuter och tacksamhet:) Jag känner mig extremt trött, men mår bra i det då jag vet att om några dagar blir jag pigg igen och igår tillät jag mig även att sova middag innan vi skulle iväg på grillkväll. IMG_9157

IMG_9176

Tack Hanna & Tony för en spontan och supertrevlig kväll:)

Idag blir det nya äventyr☀️

En reaktion på ”Njuter….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons