Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 flyttade jag till Stockholm. Jag träffade Gert Fylking innan flyttlasset ens hade nått stan och 2001 skred jag altargången fram. I 15 år levde vi som herr & Fru. Jag är en stolt mamma till Kevin 21 år och Figaro 9 år samt är familjen utökad med Ragdollkillarna Rufus & Messi. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Idag jobbar jag som event & projektledare hos Ulrika Davidsson/Kostrådgivare och författaren. Jag är även säljare i Sverige på det världskända modemärket Betty Barclay. Jag bor och trivs i Enskede strax utanför City, Älskar Träning och njuter helst min lediga tid med familj och vänner. På min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer, både vardagar och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.se. Vi hörs!

Annons

Tjejkväll Delux….

Fortfarande lyrisk efter Fredagens tjejmys som gick av stapeln hemma hos mig i Fredags. Goa fantastiska väninnor som bjöd på många härliga skratt och allvarsamma samtal , precis som det skall vara med vänner. Jag har länge velat samla ihop mina godingar och bestämde mig för att så snart mina studier var klara så skulle jag ordna en liten middag, tyckte också att det var ett ypperligt tillfälle att fira. Fira livet, min födelsedag, vänskapen, min PT utbildning…. Ja det fanns ju endel att fira helt enkelt.  Våren har som bekant varit hektisk och tid med vänner har prioriterats bort, en catch up var alltså mer än nödvändig:)

Min son Kevin fick sällskapa med oss till Middagen och fick agera tuppen i hönsgården:) Kväll övergick till natt som avslutades med dans i vardagsrummet. Längesedan jag hade så himla roligt! Det var verkligen högt i tak från början till slut och jag är såå Tacksam för att få ha dessa härliga tjejer som vänner. Dom har funnits där i ur och skur, var och en på sitt sätt. Love You Girls ❤️ Ankie Bagger,  Christina Melin, Camilla Läckberg, Ulrica Thuresson, Susanne Linden och Eva Roxell ❤️

IMG_9153 IMG_9155

Girlpower;)

2 reaktioner på ”Tjejkväll Delux….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons