Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 flyttade jag till Stockholm. Jag träffade Gert Fylking innan flyttlasset ens hade nått stan och 2001 skred jag altargången fram. I 15 år levde vi som herr & Fru. Jag är en stolt mamma till Kevin 21 år och Figaro 9 år samt är familjen utökad med Ragdollkillarna Rufus & Messi. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Idag jobbar jag som event & projektledare hos Ulrika Davidsson/Kostrådgivare och författaren. Jag är även säljare i Sverige på det världskända modemärket Betty Barclay. Jag bor och trivs i Enskede strax utanför City, Älskar Träning och njuter helst min lediga tid med familj och vänner. På min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer, både vardagar och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.se. Vi hörs!

Annons

Nyttig gröt, en bra start på dagen

Solen skiner, det är Lördag och ikväll är det stor baluns i form av White Party. Jag är ledig och har njutit av sovmorgon. Under två månader har kl ringt vid 06 varje morgon, vardag som helg. Nu börjar  snart min lugnare period, semestern närmar sig och jag ser så mycket framemot att i dagar bara få vara lat o ledig.

Men denna sköna dag skall jag kicka igång med ett besök i Hammarbybacken. Dax att jobba med kroppen och höja pulsen:) Vill du få fin färg på kinderna inför en fest så är träning nummer ett. Det är mitt absolut bästa skönhets tips….Löpning el annan typ av konditionövning ca 30 min sätter fart på kroppen och blodcirkulationen och denna fräschhet sitter i flera timmar.

Jag laddar med nyttig gröt och knyter på mig skorna:)

boveteflingor, dadlar, kanel, äpple och toppat med hallon o blåbär….. mums!!!!

IMG_8606

Kl 14:00 pronto kommer jag att befinna mig på City Terminalen då min älskade lille Figaro anländer efter 1 vecka på Kollo. Det skall bli underbart att få krama om honom och få höra hur han har haft det. Förmodar att det varit ett fantastiskt äventyr och de två gånger vi talats vid så har han låtit så glad, nöjd och vuxen:)

IMG_8604

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons