Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

En dag i mitt liv….


Det är verkligen full fart framåt nu och håll i hatten, om 2,5 vecka är det sommarlov för kidsen. Minns känslan som man hade i kroppen då. Den var väldigt blandad både med vemod och glädje. Vemod över att inte träffa kompisarna på många många veckor och allt okänt som väntade inför nästa termin. Glädje över ledighet, sommar , sol o bad och att slippa alla måsten. Glädjen över att äta frukost framför Tv N tittandes på Sommarlovsmorgon ….. Livet lekte verkligen dessa somrar!  Men innan vi är framme vid Figaros magiska skolavslutnings datum så är det mycket som skall avslutas. Fotbollens  träningar och matcher har haft högsäsong och börjar nu gå mot sitt slut. Måste säga att jag är en mycket stolt mamma till denna kille. Inte sällan åker vi hem med ett glatt leende och ett grönt kort i handen;)

För min del skall Jobbprojekt rundas av och min PT Utbildning skall avslutas.   Det är alltså lite pyssel kvar innan man kan luta sig tillbaka i en solstol, sippa på lite Rosé och bara få göra Ingenting;)

IMG_8292

Längtar och ser framemot en skön sommar med massor av ledighet med denna kille;)

vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.