Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Noppegolfen

 

Åh vilken fantastisk dag det har varit idag;) Strålande Sol och 27 grader varmt! Äntligen verkar sommaren vara här….

Det är helt otroligt vad det växlar från en dag till en annan. Igår befann jag mig på jobb på Fågelbro Golfklubb där den årliga Golfturneringen ” Noppegolfen” gick av stapeln och det var verkligen ingen värme bär vi anlände vid 07 tiden för att ordna en hälsosam frukost o lunch. Dock sprack det upp under dagen och det blev faktiskt en riktigt fin dag:)

IMG_8180 IMG_8187 IMG_8190 IMG_8191 IMG_8192Noppes styvson Leonard höll i gårdagens  Känslosamma och mycket lyckade tillställning. IMG_8182

Jag skall erkänna att jag blev lite starstrukt när jag mötte denna underbara tjej nedan. Mina damer och herrar låt mig presentera vår kvinnliga golf världsmästarinna Sandra Carlborg;) Sjukt duktigt och sååå trevlig!

IMG_8196 IMG_8198

Team Ulrika Davidsson;)

 

IMG_8199

Blir Alltid lika varm i hjärtat när jag träffar denna fantastiska kille Jesper Blomqvist och för att inte tala om hans grymma insatts i Lets Dance:) Jag träffade Jesper genom gemensamma bekanta för ca 2 år sedan och vi hade då en såå kul kväll ihop. Därefter har vi sprungit på varandra vid lite olika sammanhang genom åren och jag har även få följa honom bakom kulisserna då jag jobbade på Lets Dance. Så värdig vinnare;)

IMG_8201 IMG_8207

Alltid lika glada ”Kicken ” livade upp stämningen i tjejligan .

IMG_8209 IMG_8210

Men rolig och mycket lyckad dag blev det med dessa sköna tjejer. För de flesta så fortsatte kvällen med middag på Opera Källaren. Själv hade jag sedan länge bestämt mig för att få på Invigningen av Strandbryggan Seaclubs invigning. Skall bjuda dig på en bildbomb från den i morgondagens inlägg:)

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.