Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 flyttade jag till Stockholm. Jag träffade Gert Fylking innan flyttlasset ens hade nått stan och 2001 skred jag altargången fram. I 15 år levde vi som herr & Fru. Jag är en stolt mamma till Kevin 21 år och Figaro 9 år samt är familjen utökad med Ragdollkillarna Rufus & Messi. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Idag jobbar jag som event & projektledare hos Ulrika Davidsson/Kostrådgivare och författaren. Jag är även säljare i Sverige på det världskända modemärket Betty Barclay. Jag bor och trivs i Enskede strax utanför City, Älskar Träning och njuter helst min lediga tid med familj och vänner. På min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer, både vardagar och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.se. Vi hörs!

Annons

Noppegolfen

 

Åh vilken fantastisk dag det har varit idag;) Strålande Sol och 27 grader varmt! Äntligen verkar sommaren vara här….

Det är helt otroligt vad det växlar från en dag till en annan. Igår befann jag mig på jobb på Fågelbro Golfklubb där den årliga Golfturneringen ” Noppegolfen” gick av stapeln och det var verkligen ingen värme bär vi anlände vid 07 tiden för att ordna en hälsosam frukost o lunch. Dock sprack det upp under dagen och det blev faktiskt en riktigt fin dag:)

IMG_8180 IMG_8187 IMG_8190 IMG_8191 IMG_8192Noppes styvson Leonard höll i gårdagens  Känslosamma och mycket lyckade tillställning. IMG_8182

Jag skall erkänna att jag blev lite starstrukt när jag mötte denna underbara tjej nedan. Mina damer och herrar låt mig presentera vår kvinnliga golf världsmästarinna Sandra Carlborg;) Sjukt duktigt och sååå trevlig!

IMG_8196 IMG_8198

Team Ulrika Davidsson;)

 

IMG_8199

Blir Alltid lika varm i hjärtat när jag träffar denna fantastiska kille Jesper Blomqvist och för att inte tala om hans grymma insatts i Lets Dance:) Jag träffade Jesper genom gemensamma bekanta för ca 2 år sedan och vi hade då en såå kul kväll ihop. Därefter har vi sprungit på varandra vid lite olika sammanhang genom åren och jag har även få följa honom bakom kulisserna då jag jobbade på Lets Dance. Så värdig vinnare;)

IMG_8201 IMG_8207

Alltid lika glada ”Kicken ” livade upp stämningen i tjejligan .

IMG_8209 IMG_8210

Men rolig och mycket lyckad dag blev det med dessa sköna tjejer. För de flesta så fortsatte kvällen med middag på Opera Källaren. Själv hade jag sedan länge bestämt mig för att få på Invigningen av Strandbryggan Seaclubs invigning. Skall bjuda dig på en bildbomb från den i morgondagens inlägg:)

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons