Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 flyttade jag till Stockholm. Jag träffade Gert Fylking innan flyttlasset ens hade nått stan och 2001 skred jag altargången fram. I 15 år levde vi som herr & Fru. Jag är en stolt mamma till Kevin 21 år och Figaro 9 år samt är familjen utökad med Ragdollkillarna Rufus & Messi. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Idag jobbar jag som event & projektledare hos Ulrika Davidsson/Kostrådgivare och författaren. Jag är även säljare i Sverige på det världskända modemärket Betty Barclay. Jag bor och trivs i Enskede strax utanför City, Älskar Träning och njuter helst min lediga tid med familj och vänner. På min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer, både vardagar och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.se. Vi hörs!

Annons

Förberedelsena är i full gång….

Imorgon går den årliga Noppegolfen av stapeln på Fågelbro Golfklubb och ” Ulrika Davidsson ” har även i år fått den stora äran att komponera maten till denna dag. Förberedelserna har varit många och ända in till sen kväll så har vi förberett för morgondagen. Det roliga med mitt jobb hos Ulrika Davidsson är att ingen dag är den andra lik, vilket är både roligt och inspirerande. Just matlagning har väl inte varit min starkaste sida men idag har vi fixat för en kanongod frukost, lunch och eftermiddagsplock. Kommer att bjuda på bilder från morgondagen men börjar med några från kvällens kökståhej;)

IMG_8172 IMG_8173 IMG_8174 IMG_8175 IMG_8176 IMG_8178

Väl hemma blev det några sidor i boken om Näringslära. Har redan läst den en gång. Men då jag till helgen fortsätter min PT utbildning och temat är just Närlingslära, så behöver minnet förfriskas.

Jag räknade faktiskt ut att jag kommer att jobba/ plugga i totalt ca 60 dagar utan en enda dag ledigt. Detta kräver sin struktur och jag har nu börjat ställa sovklockan som talar om när det är dax att gå till sängs. För att jag skall fungera bra så behöver jag mina 8 timmars sömn och detta kommer jag att vara hård med. Jag dricker heller ingen alkohol under denna tid då min hjärna måste vara på topp.  Samt tackar jag Nej till i stort sett allt som inte rör arbete och plugg. Har endast några få inbokade event, varav ett är imorgon kväll när restaurang Strandbryggan Sea Club har sin invigning;)

Nu ringer Sovklockan och det är dags att säga Godnatt;)

vi hörs!

En reaktion på ”Förberedelsena är i full gång….

  1. Nej va tråkig din blogg blivit. Visst kan va kul med träningsinfo. Men nu har det blivit för mycket
    Har du ingenting annat att blogga om?
    Har följt dig o dina äventyr något år men börjar ledsna.
    Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons