Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 flyttade jag till Stockholm. Jag träffade Gert Fylking innan flyttlasset ens hade nått stan och 2001 skred jag altargången fram. I 15 år levde vi som herr & Fru. Jag är en stolt mamma till Kevin 21 år och Figaro 9 år samt är familjen utökad med Ragdollkillarna Rufus & Messi. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Idag jobbar jag som event & projektledare hos Ulrika Davidsson/Kostrådgivare och författaren. Jag är även säljare i Sverige på det världskända modemärket Betty Barclay. Jag bor och trivs i Enskede strax utanför City, Älskar Träning och njuter helst min lediga tid med familj och vänner. På min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer, både vardagar och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.se. Vi hörs!

Annons

Stillasittande dagar…..

Denna dagen har fullkomligt rusat fram! Kul att vara tillbaka hos kollegorna på Kickstart kontoret och då jag varit borta en vecka så var det många bollar att fånga upp. Vips så hade dagen blivit kväll och det var dax att åka hem. Kände att en dag på ” Röven ” vid ett skrivbord krävde både frisk luft och lite puls. Så det blev en skön löprunda med lite pulshöjande backrace.

IMG_8155 IMG_8165

Skepp o Hoj! Imorgon väntar annat Skoj;)

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons