Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Jag är en maskin nörd!!!!

Hej fina Du,
Har redan bäddat ner mig i sängen, det har verkligen varit full fart hela dagen :)  Redan tidigt i morse traskade jag och Figaro mot tunnelbanan för att ta sikte mot skolan och jobb. Det är så skönt nu när våren är här,  fåglarna kvittrar och solen värmer redan tidigt på morgonen. Det är Torsdag och ikväll åkte Figaro hem till pappa Gert. Denna gången blir han där i hela två veckor då min PT utbildning i skolbänken kör igång på Måndag.

IMG_7788

Jag måste erkänna en sak! Jag lider troligen av en störning då jag har en enorm förkärlek för maskiner!
I mitt hem finns i stort sett en maskin för alla olika ändamål och snart finns det inte ett enda utrymme kvar i mina köksskåp. Men idag fick jag  och Ulrika en förhandsvisning på maskinen som gör allt och vad säger min hjärna då ???
MÅSTE ! HA !
IMG_7790

Bosch lanserar  inom kort den första autopiloten i köket vid namn ”Autocook”.
Kan med glädje säga att denna maskin bland annat kommer att ersätta såväl kastrull och gryta som stekpanna och ugn och kan därtill fritera, tillaga sous vide och slow cook.
Ja! du hör ju själv att den är ett MÅSTE i köket.

Jag och min chef o bloggkollega Ulrika  Davidsson hade blivit speciellt inbjudna denna dag och hade en extremt trevlig stund hos Bosch där härliga Piia introducerade nyheten för oss och  tillsammans lagade vi en underbart god sparris risotto.
IMG_7791 IMG_7793

Sjukt enkelt då vi fräste löken, hällde i ris, vin, vatten och lite buljong. På med locket och sedan sköter maskinen resten. Den piper till när det är dags att lägga i sparris och parmesanost. Vi pratar vidare några minuter och vips så är det klart! Du behöver inte ens röra om då tryckkokningen göra att det inte behövs.
Du fixar alltså ALLT i en och samma kastrull och har en supergod och perfekt risotto på mindre än 30 min. Det fina är att under dessa 30 min kan du fixa med annat, istället för att stå och röra i en kastrull och oroa dig för att det skall brännas vid :)

IMG_7795 IMG_7797 IMG_7800 IMG_7801 IMG_7803

JA!  vi blev ganska sålda på denna maskinen både jag och Ulrika och kommer under en tid framöver att testa denna maskins olika funktioner.  Jag kommer att återkomma med mer info om inköpsställe och priser inom kort och självklart kommer jag att dela med mig med bilder från mitt egna kök (och min egna autocook:)
Gillar du också köksmaskiner ? tipsa gärna om din favorit…..
Ulrikas blogg hittar du HÄR

Vi hörs!

I samarbete med Bosch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.