Annons

Eye to Eye och semester i sikte …

Efter en dag på kontoret blev det en löprunda i solen även idag. Benen var jobbigt nog tunga även idag men sinnet var lätt. Idag går jag nämligen på semester fram till den 18  April. Då drar jag igång med ett nytt spännande uppdrag med  ” Ulrika Davidsson” Berättar mer om detta lite längre fram;) Ikväll njuter jag av tanken o vetskapen om att jag skall få flera dagar att fokusera på att plugga. Kämpar fortfarande på med Anatomin som jag känner är svår, men jag vet att det bara är att fortsätta nöta in detta i huvudet och nu kommer jag att ha massor av ledig tid till detta.

Kvällen har jag  blandannat tillbringat i nya glasögonbutiken/ Ögonkliniken” Eye Center’s ” nya lokaler, som ligger på Norrlandsgatan 18.

Här var det idag Vernissage då Jytte Fredholm Ferreira bjöd på fantastiskt fotokonst. Har du vägarna förbi Norrlandsgatan så slink in och kika på dessa magiska tavlor.  Jytte är en av vår tids främsta naturfotografer. Tack vare sin enastående förmåga att kommmunicera med de vilda djuren kommer hon nära dem som igen annan.

IMG_7465 IMG_7466 IMG_7467 IMG_7468

 • Alltid lika glada Jessica Löwencrantz hälsade alla gäster varmt välkomna. Jag och Jessica känner varandra sedan många år tillbaka och det är verkligen alltid lika kul att ses;)

IMG_7469 IMG_7474

3 reaktioner på ”Eye to Eye och semester i sikte …

 1. Hej fina du!
  Jag måste fråga en sak, jag sitter här och googlar, har en ömmande/tryckande känsla under höger revben, då dyker din blogg upp då jag ser att du upplevt samma sak men att röntgen inte visade något. Jag tänker bara cancer, är livrädd men sjukvården tar det inte på allvar när jag ringt. Har haft så i ca 2 månader. Hur gick det för dig? Fick du nån rätsida på det hela, gick det över?
  Det är ju bara cancer som kommer fram när man googlar :(
  Kram

  1. Hej Carro,

   Jag fick ingen rätsida på detta tyvärr och har emellanåt fortfarande en tryckande känsla.
   Vet inte vad det kan vara. Jag röntgade samt gjorde gastroskopi och inget visade något……..
   Jag har dock inte ont utan mer en obehaglig känsla.
   Hoppas du får rätsida på dina bekymmer och skriv gärna och berätta hur det går. Förstår din rädsla men det behöver ju inte vara det värsta, Mvh Tanja

   1. Tack snälla för ditt svar! Skönt att dom inte hittade något men samtidigt vill man ju ändå veta vad som är fel. Har också så som en obehgaskänsla liksom. Konstigt, ska lämna prover i veckan.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons

Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 flyttade jag till Stockholm. Jag träffade Gert Fylking innan flyttlasset ens hade nått stan och 2001 skred jag altargången fram. I 15 år levde vi som herr & Fru. Jag är en stolt mamma till Kevin 21 år och Figaro 9 år samt är familjen utökad med Ragdollkillarna Rufus & Messi. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Idag jobbar jag som event & projektledare hos Ulrika Davidsson/Kostrådgivare och författaren. Jag är även säljare i Sverige på det världskända modemärket Betty Barclay. Jag bor och trivs i Enskede strax utanför City, Älskar Träning och njuter helst min lediga tid med familj och vänner. På min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer, både vardagar och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.se. Vi hörs!