Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 flyttade jag till Stockholm. Jag träffade Gert Fylking innan flyttlasset ens hade nått stan och 2001 skred jag altargången fram. I 15 år levde vi som herr & Fru. Jag är en stolt mamma till Kevin 21 år och Figaro 9 år samt är familjen utökad med Ragdollkillarna Rufus & Messi. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Idag jobbar jag som event & projektledare hos Ulrika Davidsson/Kostrådgivare och författaren. Jag är även säljare i Sverige på det världskända modemärket Betty Barclay. Jag bor och trivs i Enskede strax utanför City, Älskar Träning och njuter helst min lediga tid med familj och vänner. På min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer, både vardagar och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.se. Vi hörs!

Annons

Träning med barn….

Herregud vilken rolig kväll!!
Att träna med denne lillkille var verkligen en utmaning när vi körde intervaller på Enskede IP. Vi hade bestämt oss för att köra totalt 4 rundor i maxfart runt banan och klocka det sista varvet. Start klockan gick och vi stack båda iväg samtidigt och till min förvåning fick jag kämpa galet hårt :) Herregud! Vilken fart han har i benen killen, han studsade glatt vid min sida medans jag själv fick kämpa som tusan.
Efter första varvet i mål ifrågasatte jag hans energi ganska rejält och såklart min egen kondition också…..
Skall erkänna att jag fick kämpa hårt och på sista varvet var vi i mål samtidigt. Till historien hör att Figaro är otroligt snabb och har flera år i rad vunnit i sin klass på årets skoltävling.
Det glädjer mig verkligen såå himla mycket att han tycker att det är kul att träna och framförallt tillsammans med mig. Att träna ihop med sina barn är så roligt och efter löpningen så hittade vi tillsammans på lite kul övningar i parken.
Det blev armhävningar, Upphopp, dips och sedan sade jag ” Siste man/kvinna hem är en bajskorv” Gissa om det gick undan ???

IMG_7200 IMG_7203 IMG_7204

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons