Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 flyttade jag till Stockholm. Jag träffade Gert Fylking innan flyttlasset ens hade nått stan och 2001 skred jag altargången fram. I 15 år levde vi som herr & Fru. Jag är en stolt mamma till Kevin 21 år och Figaro 9 år samt är familjen utökad med Ragdollkillarna Rufus & Messi. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Idag jobbar jag som event & projektledare hos Ulrika Davidsson/Kostrådgivare och författaren. Jag är även säljare i Sverige på det världskända modemärket Betty Barclay. Jag bor och trivs i Enskede strax utanför City, Älskar Träning och njuter helst min lediga tid med familj och vänner. På min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer, både vardagar och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.se. Vi hörs!

Annons

Cava på Hälsoresa?

Jag minns när min mamma var på Hälsoresa för ca 30 år sedan. Då var det totalförbud både för rökning och alkohol.  Å ena sidan kan jag förstå tanken på att man skall vara sund och nyttig, men att Ha förbud känns lite väl hårt då vi talar om vuxna människor.  Var och en bör ju själv få avgöra om man Vill ta ett glas vin eller ej. På våran Hälsoresa har vi Cavamingel varje kväll och jag måste säga att det är sååå trevligt att runda av en nyttig och aktiv dag med ett gott glas Cava.

Vad tycker du, Cava eller förbud ? Ö

  IMG_7060IMG_7059IMG_7055

5 reaktioner på ”Cava på Hälsoresa?

  1. Självklart Cava, det är man mer än värd. Vilka otroligt snygga örhängen du har, verkligen pricken över i:et på en snygg kvinna som dig. Vart kan man hitta dessa. Ha en fortsatt trevlig dag och njut av Cavan i kväll 😉

  2. Cava yes. Låter som en hälsoresa som borde passat mig. Jag hade mer än gärna avslutat med lite cava efter en dags hårt slit.

    Viktigt med små belöningar.

    /Kamilla

  3. Härligt ni har det, har försökt att kommenterat flera gånger men dom kommer inte fram. Provar nu igen men då från mobilen. Du har fantastiskt snygga örhängen, vart hittar man dem. Njut nu än Väva det är du väl värd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons