Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Egentid & Löpning = Lyckopiller

Jag och flera av kollegorna på jobbet har fått dille på samma enkla lunchrätt.
Vi köper en grillad kyckling, delar den i små bitar, tärnar ett äpple, tillsätter lite majonäs, Curry och örtkrydda & lite sallad.
Vips så är det färdig! Så enkelt och så gott….
Vi kommer förmodligen snart att få fjädrar hela bunten så mycket kyckling som vi äter:)

IMG_6942

Efter jobbet bestämde jag mig för att lyxa till min vardag ordentligt och tog mig till Mood Gallerians ”Five Nails” för att fixa mina fötter och händer. Ibland känner jag bara att jag måste unna mig en stunds lyx och detta är just lyx för mig. Att få sitta i lugn och ro och få fötterna fina är fantastiskt och något som jag gärna unnar mig ibland. Men som alltid i min värld så får det inte slappnas av helt, hade ju boken om Kost & Näringslära med mig, så den åkte självklart fram! Måste ta varje tillfälle att plugga då min PT Utbildning startar i slutet på Mars och på kvällarna är jag så sjukt trött.

Trevligt dock när man kan förena nytta med nöje :)

IMG_6943

Med fin fina händer och fötter tog jag mig hem till lyan i Enskede. Hade bestämt mig för att ge mig ut på en löprunda innan det blev för mörkt, sagt och gjort! Det blev en kortis på 5 km som avslutades med en date med Margaretaparkens parkbänk. Kan säga att den nästan tog livet av mig…..:)
Det blev dips 20 x 3
Armhävningar 20 x 3
och Upphopp 20 x 3
Varvade dessa tre och körde alla övningar 3 ggr i fullfart för att maxa pulsen och trycka ur det sista krafterna.
Då jag inte tränat så mycket sista tiden så blev jag nästan vimmelkantig, tur att jag bara hade 100 meter hem:) Dock är det så underbart att träna och ibland känns det mer nödvändigt än andra dagar och
har jag det tufft o stressigt på jobbet eller privat så är behovet av träningen än större.
Löpning är den billigaste terapin som finns!
Forskning visar att löpning ger bättre resultat än lyckopiller för de flesta.
Fyra kilometer löpning stimulerar tydligen lika mycket serotonin som ett prozac piller.
Så ut och spring vänner :)

IMG_6946

Jag har fått många mail angående gårdagens blogginlägg där jag berättade om Gert´s  uttalande om sitt missbruk och jag vill tacka varenda en av er  för fina ord.
Det är ju så att Oavsett vilket missbruk man har så är det väldigt stort att erkänna problemet och göra något åt det.
HÄR kan du läsa gårdagens inlägg.

Kram :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.