Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Smoothie med apelsin + protein

Blev glatt överraskad när jag kom in på Ica i Enskede igår. Vid frukten hängde en rulle med recept på olika goda smoothies och fast jag jobbar med nyttigheterna hela dagarna så tog jag med mig några av dessa recept. Dels för att dom lät fantastiskt goda men också för att jag ville visa Dig just detta.
Jag blir glad att butikerna börjar gå mot den nyttiga linjen och att dom inspirerar till nyttiga val som nötter och bär även vid kassan. Förr var dessa utrymmen endast försedda med lockande godis av alla dess slag.
Jag kan även bli jäkligt provocerad av att butiker som inte alls har med livsmedel att göra säljer godis o läsk?
Varför då ?
Måste vi konstant bli frestade av att trycka i oss onyttigheter ? och för att inte tala om våra barn?
Vad tycker Du om detta ?

Med receptet från ICA så begav jag mig hem och testade faktiskt ett recept direkt!
Blev en så himla god smoothie som jag och min mamma festade loss på sista kvällen tillsammans:)

Här kommer receptet:
3 apelsiner
1 avokado
1 ägg

Pressa ur saften ut apelsinerna
Gröp ur avokadon
och tillsätt 1 rått ägg

Kör allt i en mixer ( Jag har en superbra från Bosch” Silent Mixx”)

Vips så var det klart! Drick och njut….

IMG_6928 IMG_6929 IMG_6930

Jag passade på att göra dubbel sats så att jag och mamma även fick ett stort glas nu på morgonen :)
En bra start på dagen helt enkelt!

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.