Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Att erkänna ett missbruk ..

Idag har vi totalt bombats av semlans existens och hur man än velat undvika frestelsen så uppenbarar den sig både i bild och lukt vart än man går. Om det var någon av ALLA semlor som jag skulle velat synda med idag så är det Nutella Semlan. Den låter så sjukt god och jag o kollegorna på jobbet var verkligen på vippen att gå och köpa dessa. Men vi gjorde det faktiskt INTE!!!!

Jag vet att jag kommer att testa den förr eller senare. Men just nu är senare ett bättre alternativ då jag skall i baddräkten om bara några dagar. Då bär det nämligen av till Mallorca 😉

IMG_6938

Skulle vilja avsluta detta inlägg med att berätta om min exman Gert Fylking som i måndags gjorde något riktigt starkt.
Det var i direktsändningen av Rix Morronzoo, där Gert numera är Kärleksdoktor och svarar på lyssnarnas kärleksbekymmer och familjeproblem. Som han berättade om sina problem med X antal gånger av otrohet.
Han berättade också i radioprogrammet att han till slut inte kunde leva med sitt otrohetsbeteende.

Jag säger Stark Gert! Oavsett vilket missbruk man har så är det väldigt stort att erkänna problemet och att göra något åt det.
HÄR kan du läsa artikeln i Aftonblandet där Gert själv uttalat sig.

 Vi hörs !

2 reaktioner på ”Att erkänna ett missbruk ..

  1. Starkt utav Gert. Och starkt utav dig att du inte lämnat ut detta när det fokuserades mkt på vad du har gjort. Fint Tanja?

    1. Tack Linda, för ditt fina meddelande.
      Jag tror på att låta saker och ting ta sin egen tid och jag tror på att allt kommer fram till slut.
      Att lämna ut den man en gång Älskat och fortfarande bryr sig mycket om känns fel och därför har jag aldrig velat berätta om detta offentligt.
      Mvh Tanja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.