Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Vi körde den tyska varianten…

Igår för exakt tio år sedan föddes Carl Figaro Cumberland Fylking på Södra BB i Stockholm. En av mina mäktigaste upplevelser någonsin. Att föda barn är mäktigt och att vara två personer eller rättare sagt en familj i väntans tid är fantastiskt.

Jag gick 4 dagar över tiden. Hade denna Fredag precis avslutat dagens arbete, låst kontoret, köpt Fredagsblommor och var påväg hem när värkarna sakta men säkert började. Jag berättade ingenting för Gert förrän jag var riktigt säker och värkarna kom med jämna mellanrum. Jag hade en plan inför min förlossning och jag var fullt fokuserad på att genomföra den. I planen ingick dock inte barnafödande på en Fredag mitt i Lets Dance, men jag återkommer till detta;)

Gert vilade middag när jag berättade att mina värkar satt igång och jag tror nog aldrig att han varit på benen så snabbt som då. Mannen som normalt alltid är lugn och cool visade sig bli aningen stressad när värkarna blev starkare och jag bestämt ville promenera i 7 minusgrader till BB. Vi hade provgått sträckan innan och jag var lugn o trygg och visste vad jag hade framför mig. Gert ansåg dock att vi behövde följebil vilket jag bestämt sade Nej till….

Han konstaterade att det var mitt Tyska blod som tvingade ut oss i kylan denna Fredags kväll. Vi körde den tyska varianten helt enkelt  och stapplade iväg;) Med 100 meter kvar till Södra BB så gick vattnet och allt satte igång. Vi blev väl omhändertagna och fick ett fint rum med badkar och tända ljus . Trots galna värkar så envisades jag med att försöka titta på Lets Dance och istället för att gå fram o tillbaka med gåstolen så klättrade jag på den när värkarna var som värst. Jag ville ju till varje pris se hur det gick för Lasse Brandeby som då var med….Ja det framgår väl ganska tydligt att jag gillar programmet, HaHa!!! Dock klarade jag inte att se hela detta avsnitt, Mitt fokus blev mig själv och efter Lasses uppträdande gick jag in i min egna bubbla. Gert var såklart ett stöd men det var mitt race som skulle köras nu….

05:45 föddes han med stort F, vår Älskade pojke❤ Som vi egentligen trodde var en tjej och som vi ( Gert) redan hade döpt till Märta. Kärleken, lyckan och lättnaden var obeskrivlig. Omtumlande är också känslan av övermäktig kärlek som man känner  för sina barn redan från första sekunden. I min förlossningplan ingick även att jag skulle hem omgående så sagt o gjort. Jag födde barn kl 05:45 på morgonen och checkade ut från BB kl 12 vid lunch samma dag:)

Idag är Figaro 10 år och Kevin 21 år och kärleken är starkare än någonsin. Jag Älskar mina pojkar och är så stolt, glad och tacksam för varje dag som vi får vara tillsammans❤

IMG_6585 IMG_6586 IMG_6878

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.