Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

En helg med Marcus & Martinus

Jag är ledsen för dålig uppdatering här på bloggen men det har varit extremt mycket jobb för mig sista tiden. Befinner mig mitt i insäljningsperioden av modemärket Betty Barclay och även i Lördags lyste flitets lampa i Betty Barclays Showrom i Stockholms Fashion House. Det är nu ett år sedan jag började som säljare för detta varumärke och det är verkligen kul att träffa våra kunder, vars ansikten nu börjar bli väl bekanta :)

IMG_6786

Det är min Figaro helg och efter att jag jobbat på dagen så mötte jag upp Kevin och Figaro på Slussen.
Jag överraskade Figaro med att ha bokat biljetter till hans ABSOLUTA favoriter, MARCUS & MARTINUS :) Gissa om han blev glad???
Det blev middag med grabbarna och min fina vän Kim Kärnfalk med dotter, innan vi begav oss mot Globen och kvällens konsert:)

IMG_6798 IMG_6801

Ett fullsatt, hysteriskt GLOBEN!!!!!
IMG_6802

Det var hårt tryck i souvenir shoppen så det fick bli en  mössa med grabbarna Marcus & Martinus logga på.

IMG_6804

Fick en ledig Söndag och passade på att träffa upp goda vännerna Niklas & Ulrika för att avnjuta en härlig fika på Enskedebageri. Inte ofta jag sitter och fikar, men just denna dag smakade det extra gott med härligt lugnt umgänge och en rad nybakade godsaker:)

IMG_6806

IMG_6810

Oavsett helg eller vardag så ingår det alltid lite jobb i mitt liv. Förmodligen rollen som egenföretagare som fortfarande sitter kvar.  Kollar du din jobbmail på helgen ?
IMG_6814 IMG_6815

Gillar att ta kvällspromenad i Gamla Enskede och jag kan inte låta bli att att må lite extra gott när jag ser ljuset från mina egna fönster( hörnlägenheten högst upp). Jag trivs så bra i min lägenhet och i området som vi bor i. Får nästan nypa mig själv i armen av tacksamhet.

Nu har ännu en hektisk vecka dragit igång och imorgon är det Alla Hjärtans Dag. Jag har inte riktigt bestämt vad jag skall hitta på för mina HJÄRTAN, men något mysigt får det allt bli :)
Bra tips någon ? Vad skall du hitta på ?

Kram T

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.