Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

På Roadtrip med Ulrika Davidsson

Efter en helg som gått i sjukstuganstecken så är jag åter på benen. All vila som helgen bjudit på har gjort mig gott och idag var jag startklar och redo att lämna stan redan vid 08:00. Denna veckan kommer jag att tillbringa tillsammans med ” Ulrika Davidsson” kostrådgivare o kokboksförfattaren samt min kollega Helena. Imorse rattade jag oss ner till Jönköping för veckans första stopp. På John Bauer Hotell checkade vi in och här hölls även kvällens föreläsning. Otroligt trevligt hotell med fantastisk mat och bästa tänkbara service. Kan varmt rekommendera Dig att checka in här.

Det har varit ett tajt schema idag då vi Innan kvällens föreläsning hade ett butiksevent att genomföra. Ett väldigt roligt sådant då Ulrika under dessa dagar även skall lansera sin NYA egendesignade äggkartong i samarbete med Kronägg.

Så denna eftermiddag tillbringade vi på Ica Maxi i Jönköping.

På Tisdag besöker vi Ica Maxi i Alingsås 12:30-15:30 och på onsdag är det Ica Maxi i Malmö 14:30-16:30, hoppas vi ses;)

IMG_6609 IMG_6610 IMG_6611 IMG_6612

Det bjöds på äggiga godsaker som ägghack med rökt skinka, majonnäs och gräslök i salladsblad, samt en härlig smoothie med banan, mango, jordgubb, blåbär, havremjölk o rått ägg. Mums!!!!

IMG_6615 IMG_6617 IMG_6621 IMG_6624 IMG_6626 IMG_6628IMG_6630

Kvällens föreläsning var totalt fullbokad och 100 härliga gäster har förhoppningsvis åkt hem fulla med inspiration och motivation till Hur man enkelt kan skapa en hälsosam livstil.

Imorgon bär det av vidare till Göteborg med föreläsning i Folketshus 18-21 och på Onsdag avslutar vi med föreläsning i Malmö på Malmö Arena Hotell 18-21. Endast ett fåtal biljetter kvar på www.ulrikadavidsson.se

Vi ses;) T

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.